Din condici si carnete...

Din condici si carnete...

15,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Din condici si carnete...

Imediat după Revolutie, as fi putut alcătui usor un volum din firimiturile acelor interventii risipite prin revistele literare, fără să schimb o virgulă, dar, îmbărbătat, pe moment, de teribila descătusare de energii a actului revolutionar, am preferat să fiu cetătean si să apăr cu penita, în gazete, în numele opiniei publice, tânăra democratie (am si publicat o parte a acestor interventii, în 2005, sub titlul Tranzitia politică. Politica tranzitiei, carte recent premiată de Uniunea Scriitorilor); am ales să citesc ce nu putusem citi în comunism, să mă documentez...

Din condici si carnete este o carte, cu note de lectură si articole din acea perioadă de documentare geshy;neshy;roasă, un evantai de cronichete, recenzii, prezentări, bilanturi, conspecte, luări de pozitie, evocări si chiar amintiri despre evenimente literare, oameni de cultură si scriitori pe care i-am cunoscut si îi pretuiesc. Adunate acum într-un mănunchi sui-generis, am credinta că va da posibilitatea cititorului binevoitor să descopere cauza fericită a scrisului, indiferent cât ar preluda fragmenshy;tarismul lui apăsat... - Autorul, 18.01.07

Cartea "Din condici si carnete..." a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Stefan Ion Ghilimescu si a fost publicata de editura Cetatea de Scaun. Se poate cumpara cartea Din condici si carnete... prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Din condici si carnete..." este de 15 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-973-8966-23-9
Pagini: 222
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Din condici si carnete...

Produse similare si recomandari

Blogstory
Nora Iuga
1.50 RON
Institutia moarta a postei
Ionut Chiva
12.00 RON
Barbat pe tocuri
Michel Martin
18.00 RON
Ioan Slavici. Opere. Volumul VII
Ioan Slavici
68.67 RON
Momente. Schite
Ion Luca Caragiale
12.00 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Din condici si carnete.... Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Stefan Ion Ghilimescu

Stefan Ion Ghilimescu a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Citind Rescriind, Conexiuni si interferente culturale targovistene, Tranzitia politica. Politica tranzitiei.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter