Dieta Young pentru bolnavii de diabet : Editia a II - a

Dieta Young pentru bolnavii de diabet : Editia a II - a

Editura Paralela45
25,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Carti Practice

Recenzie Dieta Young pentru bolnavii de diabet : Editia a II - a

Dupa marele succes al cartii `Dieta Young, Miracolul pH pentru o sanatate perfecta`, doctorul Robert Young impreuna cu Shelley Redford Young prezinta acum o dieta revolutionara dedicata bolnavilor de diabet de tipul 1 si 2.
Diabetul este o boala grava, care poate fi controlata. Printr-o abordare simpla si naturala, cartea doctorului Young va va ajuta sa atenuati sau chiar sa inlaturati factorii care au declansat boala.

In numai 12 saptamani, veti fi pe drumul spre redobandirea sanatatii depline si a unei stari de bine fara sa mai aveti nevoie de multimea de medicamente la care sunt obligati sa recurga bolnavii de diabet. Veti descoperi alimentele recomandate si cele ce trebuie evitate, zeci de retete delicioase care pot contribui la mentinerea unei aciditati stabile, precum si sfaturi despre gestionarea factorilor de stres si exercitii de miscare fara riscuri.

Printr-un program usor de urmat, `Dieta Young pentru bolnavii de diabet` va va ajuta sa tineti sub control aceasta boala pentru tot restul vietii.
De departe cea mai importanta carte scrisa vreodata despre diabet, `Dieta Young pentru bolnavii de diabet` este un adevarat miracol pentru oamenii care sufera de aceasta boala groaznica!

Robert O. Young este microbiolog si nutritionist de renume international, conducatorul Centrului de Cercetari Biologice Innerlight.

Shelley Redford Young este licentiata in fizioterapie si s-a specializat in crearea de regimuri nutritionale.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Dieta Young pentru bolnavii de diabet", publicata in 2 categorii, Sanatate, nutritie, sport / Remedii naturiste, Sanatate, nutritie, sport / Sanatate, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Robert O Young, Shelley Redford Young, si a fost publicata de editura Paralela45. Se poate cumpara cartea Dieta Young pentru bolnavii de diabet prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dieta Young pentru bolnavii de diabet" este de 25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-47-1380-6
Pagini: 311
Format: 14 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Dieta Young pentru bolnavii de diabet : Editia a II - a

Produse similare si recomandari

Terapia prin flori
Edward Bach
18.00 RON
Ayurveda pentru femei
Ernst Schrott, Cynthia Lina Bolen
28.80 RON
Plante pentru sanatate
Jethro Kloss
67.50 RON
Boli specifice copiilor
Maria Treben
12.00 RON
Cinci minute tamaduitoare
Jane Alexander
15.00 RON
Bolile stomacului si intestinelor
Maria Treben
12.00 RON
Farmacia din gradina
Radu Stoianov
5.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dieta Young pentru bolnavii de diabet : Editia a II - a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Robert O Young

Robert O Young a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Dieta Young. Miracolul PH pentru o sanatate perfecta : Editia a IV - a, Dieta Young pentru bolnavii de diabet : O dieta revolutionara pentru redobandirea sanatatii!, Dieta Young. Miracolul PH pentru o sanatate perfecta, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Shelley Redford Young

Shelley Redford Young a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Dieta Young. Miracolul PH pentru o sanatate perfecta : Editia a IV - a, Dieta Young. Miracolul PH pentru o sanatate perfecta, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter