Dieta Young. Miracolul PH pentru o sanatate perfecta : Editia a IV - a

Dieta Young. Miracolul PH pentru o sanatate perfecta : Editia a IV - a

Editura Paralela45
20,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Dieta Young. Miracolul PH pentru o sanatate perfecta : Editia a IV - a

Cartea este structurata in trei parti:

  • Partea I: Teoria - argumentatia pentru aceasta dieta;
  • Partea a II - a: Programul propriu-zis pe care ni-l propun autorii;
  • Partea a III - a: Retete culinare - compuse in spiritul celor prezentate pana la acest nivel - care cuprind ingrediente in general accesibile cititorului roman, chiar daca unele dintre ele pot parea exotice.

Stilul direct si clar asigura usurinta lecturii, chiar si de catre nespecialisti, dar cartea intereseaza in egala masura medicii, biologii si specialistii in nutritie.

Robert O`Young - microbiolog si nutritionist - si Shelley Redford Young - terapeut specializat in nutritie - pun la dispozitia cititorilor un program de viata revolutionar care se bazeaza pe: detoxifierea organismului, pentru a normaliza digestia si metabolismul; eliminarea bacteriilor care dauneaza organismului; alimente alcaline care sa le inlocuiasca pe cele ce provoaca aciditate; suplimente de vitamine si minerale - cum sa le alegem si in ce doze sa le luam; apa, care nu trebuie sa lipseasca din dieta zilnica si care trebuie sa fie din abundenta si sa aiba un grad cat mai ridicat de puritate. Toate cele de mai sus au drept scop scaderea aciditatii sangelui, pH pe care autorii il considera principala cauza a bolilor din epoca moderna.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Dieta Young. Miracolul PH pentru o sanatate perfecta", publicata in 2 categorii, Sanatate, nutritie, sport / Remedii naturiste, Sanatate, nutritie, sport / Sanatate, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Robert O Young, Shelley Redford Young, si a fost publicata de editura Paralela45. Se poate cumpara cartea Dieta Young. Miracolul PH pentru o sanatate perfecta prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dieta Young. Miracolul PH pentru o sanatate perfecta" este de 20 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-47-1378-3
Pagini: 311
Format: 14 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Dieta Young. Miracolul PH pentru o sanatate perfecta : Editia a IV - a

Produse similare si recomandari

Calea macrobiotica
Michio Kushi, Stephen Blauer
23.00 RON
Hrana pentru sanatate
Jethro Kloss
67.50 RON
Afirmatii pentru autovindecare
J. Donald Walters
33.01 RON
Vindecarea emotionala in 7 saptamani
Larson Joan Mathews
34.90 31.41 RON
Farmacia din gradina
Radu Stoianov
9.90 RON
Remedii naturiste
Anne Iburg
44.90 42.66 RON

Comentarii si recenzii

1. Dieta Young. Miracolul PH pentru o sanatate perfecta : Editia a IV - a de Cristian_e31 la 05.04.2012

Am vazut-o prima oara la un prieten bun si m-a impresionat...si in acelasi timp m-a socat...ce usor poti fi mai sanatos. Doar putina disciplina si informare din aceasta carte.

Adaugati o recenzie

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dieta Young. Miracolul PH pentru o sanatate perfecta : Editia a IV - a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Robert O Young

Robert O Young a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Dieta Young pentru bolnavii de diabet : Editia a II - a, Dieta Young pentru bolnavii de diabet : O dieta revolutionara pentru redobandirea sanatatii!, Dieta Young. Miracolul PH pentru o sanatate perfecta, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Shelley Redford Young

Shelley Redford Young a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Dieta Young pentru bolnavii de diabet : Editia a II - a, Dieta Young. Miracolul PH pentru o sanatate perfecta, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter