Dieta cu vin. Un ghid complet pentru nutritie si stil de viata

Dieta cu vin. Un ghid complet pentru nutritie si stil de viata

Editura Curtea Veche
35,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Sa fii sanatos

Recenzie Dieta cu vin. Un ghid complet pentru nutritie si stil de viata

Consumatorii de vin sunt, în general, mai sănătoşi şi au parte de o viaţă mai lungă. Această afirmaţie nu exprimă doar o dorinţă — spune autorul, care şi-a petrecut mulţi ani studiind beneficiile pe care le prezintă vinul pentru sănătate. Cercetările sale relevă faptul că cei care consumă vin roşu suferă mai rar de boli de inimă sau de diabet, precum şi de demenţă la bătrâneţe. În Dieta cu vin, autorul examinează importanţa vinului, a dietei şi a stilului de viaţă în atingerea unui grad maxim de bunăstare, susţinând consumul zilnic de vin roşu ca parte a unui stil de viaţă sănătos. Celor care nu doresc să bea vin roşu, autorul le recomandă alimente şi băuturi alternative care pot aduce beneficii asemănătoare.

Roger Corder este profesor de terapie experimentală la William Harvey Research Institute, Londra. Timp de 25 de ani, el a desfăşurat cercetări în domeniul funcţiilor cardiovasculare şi al legăturilor dintre diabet şi bolile de inimă, cu scopul de a descoperi tratamente noi pentru aceste probleme de sănătate care se propagă într-o măsură din ce în ce mai mare. Pro­fesorul Corder a publicat numeroase articole şi a ţinut conferinţe pe tema descoperirilor sale, care confirmă legătura dintre consumul ponderat de vin şi sănătate.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Dieta cu vin. Un ghid complet pentru nutritie si stil de viata", publicata in 2 categorii, Sanatate, nutritie, sport / Nutritie, Sanatate, nutritie, sport / Sanatate, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Roger Corder si a fost publicata de editura Curtea Veche. Se poate cumpara cartea Dieta cu vin. Un ghid complet pentru nutritie si stil de viata prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dieta cu vin. Un ghid complet pentru nutritie si stil de viata" este de 35 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-588-147-1
Pagini: 352
Format: 15,5 x 22 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Dieta cu vin. Un ghid complet pentru nutritie si stil de viata

Produse similare si recomandari

Noua revolutie dietetica
Maurice Larocque, Dominic Larose
10.00 RON
Ce mananca un copil istet
Patrick Holford, Fiona McDonald Joyce
29.90 RON
Diete pentru sanatatea inimii
Gotto M. Antonio
34.90 RON
Niciodata nu vei mai fi obez
Raymond Francis, Michelle King
29.90 RON
Sa slabim mancand sanatos
Jack Goldberg, Karen O Mara, Gretchen Becker
24.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dieta cu vin. Un ghid complet pentru nutritie si stil de viata. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Roger Corder

Deocamdata in afara de "Dieta cu vin. Un ghid complet pentru nutritie si stil de viata", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Roger Corder.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter