Dieta iubitoarelor de ciocolata

Dieta iubitoarelor de ciocolata

Editura All
29,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Strada Fictiunii Bestseller

Recenzie Dieta iubitoarelor de ciocolata

O lectura usoara, spumoasa, tinereasca. Surprinzand cu mult umor si savoare latura sentimentala si gurmanda a femeii contemporane, Carole Matthews reuseste sa ne inveseleasca diminetile de weekend petrecute in pat, alaturi de o ceasca de ciocolata fierbinte.

Patru prietene consumatoare împătimite de ciocolată trec printr-un lanţ nebunesc de întâmplări care le vor pune prietenia şi nervii la încercare. Lucy, Chantal, Nadia şi Autumn au existenţe şi aspiraţii diferite, dar când se pune problema să recupereze bijuterii furate în valoare de zeci de mii de lire sterline sau să ducă la capăt o livrare de droguri, chiar în ziua nunţii lui Lucy, îşi unesc forţele, trecând peste orice obstacol. În timp ce prietenele ei au relaţii stabile, Lucy oscilează între cei doi bărbaţi din viaţa sa. Va face oare greşeala de a-i acorda încă o şansă lui Marcus, fostul logodnic infidel, sau îl va alege pe chipeşul ei şef, Aiden Holby?

„Un roman ca o delicatesă.“ - Heat

„Fanii nu vor fi dezamăgiţi de această continuare emoţionantă şi plină de umor a deja celebrului Club al iubitoarelor de ciocolată…“- Bella

Carole Matthews este o autoare britanică extrem de populară de romane cu tentă romantică. Dedicate cu predilecţie publicului feminin, cărţile sale pline de umor şi romantism sunt publicate în 24 de ţări şi apar pe lista bestsellerelor în publicaţii ca Sunday Times şi USA Today.

Înainte de a-şi descoperi vocaţia de scritor, Carole Matthews a avut slujbe extrem de diverse, printre care  prezentatoare de televiziune, aromoterapeut, jurnalist freelance în domeniul sănătăţii. A început să scrie în 1996, când a câştigat, cu o povestire, concursul revistei Writers’ News. În  1997 îşi publică primul roman, Let′s Meet on Platform 8.

"Nu ştiu de ce nu mi-a venit mai demult ideea asta. Iau liftul până la etajul patru, mă îndrept spre camera lui Marcus şi bat la uşă. — Cine este? răsună vocea lui Marcus..." Continuare...

"Autobuzul îi zguduia încoace şi-ncolo. Mergeau la spital, să îl viziteze pe Richard. Capul lui Autumn se odihnea pe umărul lui Addison, iar ea îşi admira inelul de pe deget...." Continuare...

Cartea "Dieta iubitoarelor de ciocolata" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Carole Matthews si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Dieta iubitoarelor de ciocolata prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dieta iubitoarelor de ciocolata" este de 29.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-724-346-1
Pagini: 368
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Dieta iubitoarelor de ciocolata

Produse similare si recomandari

Pasiune mistuitoare
Karen Reynolds
9.00 RON
Cand apare curcubeul
Carole Dean
7.00 RON
Cartea sfarsiturilor
Charles Panati
33.01 RON
Pe urmele vanatorilor
Amanda Quick
32.90 RON
Misterul cetatilor aurului
Dan Apostol
5.90 RON
Clubul iubitoarelor de ciocolata
Carole Matthews
34.90 RON
Cea mai frumoasa istorie a fericirii
Andre Comte Sponville
19.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dieta iubitoarelor de ciocolata. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Carole Matthews

Pe langa "Dieta iubitoarelor de ciocolata", autorul Carole Matthews a publicat si Clubul iubitoarelor de ciocolata, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter