Dieta filosofului (audiobook)

Dieta filosofului (audiobook)

30,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Cum sa slabesti si sa schimbi lumea ?
Colectia: Practic

Recenzie Dieta filosofului (audiobook)

Cum sa slabesti si sa schimbi lumea ? Daca Descartes s-ar fi apucat sa scrie un tratat despre slabit, ar fi iesit ceva foarte asemanator cu aceasta carte.

Lectura: Mihai Dobrovolschi

Cum sa slabesti cateva kilograme fara sa le pui imediat la loc? Si, in plus, sa te schimbi pe tine insuti si lumea din jur? Richard Watson, profesor de filozofie la Universitatea Washington din St.Louis, specializat in opera lui Descartes, nu prezinta o solutie comoda, de tip New Age, bazata pe putine grasimi, la problema greutatii. In fond, afirma el, "programul de slabire este continutul, filozofia vietii este forma".

Daca Descartes s-ar fi apucat sa scrie un tratat despre slabit, ar fi iesit ceva foarte asemanator cu aceasta carte. Erudita, excentrica, plina de umor si iconoclasta, ea este un amestec de bun-simt si filozofie carteziana, deopotriva un manifest moral si un manual practic, care porneste de la presupunerea ca a intelege misterele scaderii in greutate si cele ale universului reprezinta ambitii intru catva compatibile, ba chiar inrudite.

Cartea "Dieta filosofului (audiobook)" a fost publicata in categoria Audiobook-uri / Practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Richard Watson si a fost publicata de editura Humanitas Multimedia. Se poate cumpara cartea Dieta filosofului (audiobook) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dieta filosofului (audiobook)" este de 30 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
ISBN: 978-606-8102-22-1
Format: CD audio
CD/DVD: 1
Limba: ro

Pret Dieta filosofului (audiobook)

Produse similare si recomandari

Gastronomice, vol. 2 (audiobook)
Teodoreanu Pastorel
23.50 RON
Gastronomice, vol. 3 (audiobook)
Teodoreanu Pastorel
23.50 RON
Gastronomice, vol. 4 (audiobook)
Teodoreanu Pastorel
25.00 22.50 RON
Gastronomice, vol.6 (audiobook)
Teodoreanu Pastorel
25.00 RON
Gastronomice, vol. 1 (audiobook)
Teodoreanu Pastorel
23.50 RON
Hot Sex (audiobook)
Cox Tracey
30.00 RON
50 de minute cu Plesu si Liiceanu (audiobook)
Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu
199.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dieta filosofului (audiobook). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Richard Watson

Pe langa "Dieta filosofului (audiobook)", autorul Richard Watson a publicat si Dieta filozofului : Cum sa slabesti si sa schimbi lumea.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter