Dictionar de vesminte, podoabe si accesorii vestimentare

Dictionar de vesminte, podoabe si accesorii vestimentare

Editura Gimnasium
8,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Dictionar de vesminte, podoabe si accesorii vestimentare

Intotdeauna un dictionar este binevenit. Cu atat mai mult un dictionar ca cel de fata. De ce? Pentru ca cititorul, indiferent de profesia lui, de pregatire si de preocuparile sale, poate gasi in acest dictionar un raspuns la nedumeririle sale cu privire la diferiti termeni care au fost folositi de-a lungul timpurilor pentru a desemna obiecte de imbracaminte, de incaltaminte, accesoriile vestimantare si podoabele cu ajutorul carora oamenii, femei si barbati deopotriva, si-a ocrotit si infrumusetat trupul si chipul.

Cartea "Dictionar de vesminte, podoabe si accesorii vestimentare" a fost publicata in categoria Diverse / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Rodica Sin si a fost publicata de editura Gimnasium. Se poate cumpara cartea Dictionar de vesminte, podoabe si accesorii vestimentare prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dictionar de vesminte, podoabe si accesorii vestimentare" este de 8 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-973-7992-52-9
Pagini: 315
Format: 14,5 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: accesorii vestimentare , podoabe , vesminte

Pret Dictionar de vesminte, podoabe si accesorii vestimentare

Produse similare si recomandari

Misterele francmasoneriei
Paul Stefanescu
21.80 RON
Descoperirea vietii personale
Constantin Micu Stavila
48.00 RON
Alegeri care iti schimba viata
Hal Urban
32.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dictionar de vesminte, podoabe si accesorii vestimentare. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Rodica Sin

Deocamdata in afara de "Dictionar de vesminte, podoabe si accesorii vestimentare", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Rodica Sin.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter