Dictionar de verbe germane

Dictionar de verbe germane

Editura Polirom
44,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: LIMBI STRAINE

Recenzie Dictionar de verbe germane

1.400 de verbe germane in contexte diferite

Acest „dictionar de valenta” prezinta principalele verbe germane si sensurile pe care le au intr-un anumit context sintactic (reprezentat de functiile gramaticale ale termenilor care le determina) si semantic (dat de caracteristicile obiectelor desemnate de termenii respectivi). Se pune accent pe verbele care se comporta altfel decit echivalentele lor romanesti, pentru fiecare precizindu-se forma de baza, diferitele sensuri pe care le poate avea in functie de context si exemple specifice atit limbii scrise, cit si celei vorbite astazi in Germania.

Cartea "Dictionar de verbe germane" a fost publicata in categoria Dictionare si ghiduri / Germana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Octavian Nicolae, Ulrich Engel, si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Dictionar de verbe germane prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dictionar de verbe germane" este de 44.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-1023-5
Pagini: 496
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Dictionar de verbe germane

Produse similare si recomandari

Dictionar Roman - German
Livia Wittner
12.00 RON
Dictionar German - Roman
Livia Wittner
12.00 RON
Ghid de conversatie roman-german
Carmen Muntean
20.99 RON
Dicţionar german-român. Limba germană din Austria
Ioan Lazarescu, Hermann Scheuringer
99.19 RON
Dictionar german-roman / roman-german
Ioan Lazarescu
32.00 RON
Germana in imagini pentru cei mici
Emilia Neculai
15.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dictionar de verbe germane. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Octavian Nicolae

Octavian Nicolae a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Willkommen! Manual de conversatie in limba germana, Dictionar german-roman (editie cartonata), Limba germana. Prima ta gramatica, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Ulrich Engel

Deocamdata in afara de "Dictionar de verbe germane", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Ulrich Engel.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter