Dictionar roman-englez de expresii si locutiuni

Dictionar roman-englez de expresii si locutiuni

Editura Polirom
54,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: LIMBI STRAINE

Recenzie Dictionar roman-englez de expresii si locutiuni

Cu peste 5.000 de cuvinte-titlu, acest dictionar va ajuta sa va insusiti limba engleza la un nivel avansat. Fiecarui cuvint-titlu ii sint subordonate locutiuni si expresii preluate atit din registrul formal, cit si din cel informal al limbii romane.

Pe linga echivalentele in engleza britanica, americana, canadiana, australiana sau neozeelandeza, cei interesati vor gasi si proverbe sau expresii argotice. Acoperind domenii variate (juridic, economic, medical, tehnic, politic, informatic), dictionarul poate fi utilizat de elevi, studenti sau traducatori, precum si de toti cei care doresc sa-si dezvolte abilitatile de comunicare in limba engleza.

Cartea "Dictionar roman-englez de expresii si locutiuni" a fost publicata in categoria Dictionare si ghiduri / Engleza si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Horia Hulban si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Dictionar roman-englez de expresii si locutiuni prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dictionar roman-englez de expresii si locutiuni" este de 54.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-1875-0
Pagini: 600
Format: 16 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Dictionar roman-englez de expresii si locutiuni

Produse similare si recomandari

Dictionar juridic roman-englez
Dan Dumitrescu
30.00 RON
Engleza in 30 de zile + CD audio
Sonia Brough, Carolyn Wittmann
59.95 RON
Primul meu dictionar englez-roman
Felicity Brooks, Caroline Young
32.70 RON
Dictionar englez - roman
Andrei Bantas
19.00 RON
Engleza in imagini pentru cei mici
Emilia Neculai
15.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dictionar roman-englez de expresii si locutiuni. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Horia Hulban

Horia Hulban a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, 111 verbe englezesti si locutiunile lor specifice, Dictionar de sinonime comentate ale limbii engleze, Dictionar englez-roman de expresii si locutiuni, Exercitii si teste de limba engleza pentru competenta si performanta, The BE Dictionary.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter