Dictionar roman-francez de medicina si biologie

Dictionar roman-francez de medicina si biologie

Editura Nasticor
60,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Dictionar roman-francez de medicina si biologie

Dictionarul de fata cuprinde un inventar de circa 80 000 de termeni din domeniul medicinei si al stiintelor inrudite cu ea. El a fost alcatuit prin folosirea numeroaselor lucrari romane si franceze de medicina si biologie.

Un asemenea dictionar este necesar pentru cunoasterea in original a literaturii medicale romane, el devenin astfel un pretion ajutor pentru cercetatorii stiintifici, cadre didactice universitare, medici, farmacisiti, biologie, doctoranzi, studenti si alt personal preocupat de subiecte medicale.

Cartea "Dictionar roman-francez de medicina si biologie" a fost publicata in categoria Dictionare si ghiduri / Dictionare specializate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Vasile Bejenaru, Galina Nejenaru, Viorica Nastase, si a fost publicata de editura Nasticor. Se poate cumpara cartea Dictionar roman-francez de medicina si biologie prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dictionar roman-francez de medicina si biologie" este de 60 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2007
ISBN: 978-973-9975-923-77-4
Pagini: 960
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Dictionar roman-francez de medicina si biologie

Produse similare si recomandari

Dictionar economic roman-francez
Dan Dumitrescu
30.00 RON
Dictionar Euroturistic - poliglot, retroversiv
Corina Firuta, Adrian Popa
27.25 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dictionar roman-francez de medicina si biologie. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Vasile Bejenaru

Deocamdata in afara de "Dictionar roman-francez de medicina si biologie", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Vasile Bejenaru.

Galina Nejenaru

Deocamdata in afara de "Dictionar roman-francez de medicina si biologie", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Galina Nejenaru.

Viorica Nastase

Viorica Nastase a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Dictionar german - roman de medicina si biologie, Dictionar roman - englez de medicina si biologie.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter