Dictionar de personalitati istorice romanesti

Dictionar de personalitati istorice romanesti

26,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Dictionar de personalitati istorice romanesti

În paginile acestui dictionar sunt prezentate, in mod obiectiv personalitatile care ne-au faurit istoria, cu o mai mare sau mai redusa contributie; peste toate,insa se suprapune marele erou, marea personalitate cu un aport total - poporul roman, iar numele prezentate in aceasta lucrare sunt fiii legitimi ai acestuia, eroi si modele pe care, din pacate incepem sa-i uitam; insa rostul acestui dictionar care ar trebui sa se afle in biblioteca fiecarui roman este de a-i pastra vesnic in amintirea si constiinta noastra. - Autorul

Cartea "Dictionar de personalitati istorice romanesti" a fost publicata in categoria Istorie / Personalitati istorice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Constantin Nicolae si a fost publicata de editura Cetatea de Scaun. Se poate cumpara cartea Dictionar de personalitati istorice romanesti prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dictionar de personalitati istorice romanesti" este de 26 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-606-537-073-9
Pagini: 324
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Dictionar de personalitati istorice romanesti

Produse similare si recomandari

Caesar Imperator
Max Gallo
34.90 RON
Attila
Maurice Bouvier-Ajam
34.90 RON
Carol I al Romaniei (1866-1881)
Sorin Liviu Damean
35.00 RON
Convorbiri despre N. Steinhardt
Calin Emilian Cira
29.90 RON
Josephine
Carolly Erickson
25.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dictionar de personalitati istorice romanesti. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Constantin Nicolae

Pe langa "Dictionar de personalitati istorice romanesti", autorul Constantin Nicolae a publicat si Istorie. manual pentru clasele a -ix-a si a x-a.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter