Dictionar de personaje literare : Clasele V-XII

Dictionar de personaje literare : Clasele V-XII

Editura Badea
17,44 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Dictionar de personaje literare : Clasele V-XII

Lucrare realizata in conformitate cu Programa Scolara elaborata de Consiliul National pentru Curriculum al MEC pentru examenele nationale de testare si bacalaureat.

Cartea "Dictionar de personaje literare" a fost publicata in categoria Suport scolar / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Mariana Badea si a fost publicata de editura Badea. Se poate cumpara cartea Dictionar de personaje literare prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dictionar de personaje literare" este de 17.44 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2006
ISBN: 978-973-88119-1-1
Pagini: 572
Format: 14 x 21 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: dictionar , mariana badea , personaje literare

Pret Dictionar de personaje literare : Clasele V-XII

Produse similare si recomandari

Cum sa ne hranim sanatos. Clasa a IV - a
Lygia Alexandrescu
9.00 RON
Literatura romana clasele VII-VIII
Mariana Badea
17.44 RON
Limba romana - GRAMATICA - conform DOOM 2
Mariana Negru, Mariana Badea
13.08 RON
Ştiu să lucrez la...Ştiinţe ale naturii clasa a III-a. Fişe
Cleopatra Mihăilescu, Tudora Pitila
4.49 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dictionar de personaje literare : Clasele V-XII. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mariana Badea

Mariana Badea a publicat inca 13 carti prezente in libraria noastra, Limba romana - GRAMATICA - conform DOOM 2, Limba romana. Teste admitere facultate - conform DOOM 2, Limba si literatura romana - BAC. Invatare rapida, Limba si literatura romana - clasa a IX-a : Pentru elevii de liceu, Limba si literatura romana - clasa a X-a, Limba si literatura romana - clasa a XI-a, Limba si literatura romana - clasa a XII-a, Limba si Literatura Romana pentru elevi de liceu, Literatura romana clasele V-VI, Literatura romana clasele VII-VIII, Literatura romana. Poezia. Eseuri structurate vol I-II, Literatura romana. Proza. Eseuri structurate vol I-II, Paralele literare. Cupluri de personaje. Sinteze.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter