Dictionar ilustrat al gesturilor

Dictionar ilustrat al gesturilor

69,89 Lei

Info

Recenzie Dictionar ilustrat al gesturilor

Aceasta lucrare unica va permite decodificarea cu usurinta a peste 1000 de gesturi ale vietii cotidiene.

Va explica in cuvinte simple compatibilitatile intre indivizi in dragoste si la locul de munca, precum si ratiunile esecurilor si ale succeselor fiecaruia.

Joseph Messinger este scriitor, psiholog si specialist in comunicarea verbala si nonverbala.

Este autor a numeroase lucrari de succes, printre care si bestsellerul Interpretarea gesturilor, aparut in 2010 la Editura Litera.

Cartea "Dictionar ilustrat al gesturilor" a fost publicata in categoria Dictionare si ghiduri / Dictionare specializate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 16.03.2014. A fost scrisa de Joseph Messinger si a fost publicata de editura Litera International. Se poate cumpara cartea Dictionar ilustrat al gesturilor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dictionar ilustrat al gesturilor" este de 69.89 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: februarie 2011
ISBN: 978-973-675-883-6
Pagini: 688
Format: 16 x 22 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Dictionar ilustrat al gesturilor

Produs indisponibil

Cartea nu se mai gaseste pe stocul nostru si nici pe stocul furnizorilor nostri. Cel mai probabil, cartea a fost complet epuizata, asa ca va recomandam sa alegeti un produs care este pe stoc.

Produse similare si recomandari

Dictionar economic roman-francez
Dan Dumitrescu
30.00 RON
Dictionar Euroturistic - poliglot, retroversiv
Corina Firuta, Adrian Popa
27.25 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dictionar ilustrat al gesturilor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Joseph Messinger

Pe langa "Dictionar ilustrat al gesturilor", autorul Joseph Messinger a publicat si Interpretarea gesturilor : Cum sa descifrezi limbajul trupului.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter