Dictionar explicativ scolar

Dictionar explicativ scolar

Editura Nasticor
13,80 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Dictionar explicativ scolar

Dictionarul explicativ scolar reprezinta un indreptar universal al limbii romane moderne. El este adresat unui cerc larg de cititori, dar vizeaza in special elevii si studentii. Acecasta directie a determinat principiile selectarii cuvintelor, si continutului laconic al definitiilor si explicatiilor.

Cartea "Dictionar explicativ scolar" a fost publicata in categoria Dictionare si ghiduri / Dictionare ale limbii romane si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Corneliu Nastase si a fost publicata de editura Nasticor. Se poate cumpara cartea Dictionar explicativ scolar prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dictionar explicativ scolar" este de 13.8 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2006
ISBN: 978-973-87417-4-2
Pagini: 448
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Dictionar explicativ scolar

Produse similare si recomandari

Dictionar de metafore
Marin Buca
8.00 RON
Dictionar de cuvinte compuse
Mohorea Ciprian
9.90 RON
Dictionar de omonime de buzunar
Nicolae Felecan
6.00 RON
Dictionar de omonime, paronime, sinonime, antonime
Creta Zorela, Gherman Cristina
18.90 RON
Dictionar Explicativ Scolar
Ecaterina Nicolescu
12.89 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dictionar explicativ scolar. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Corneliu Nastase

Corneliu Nastase a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Calatorii in timp, Cartea lui Prichindel, Cartea lui Prichindel, In tara motilor, Odontologie. Practica moderna.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter