Dictionar de epidemiologie clinica si medicina bazata pe dovezi

Dictionar de epidemiologie clinica si medicina bazata pe dovezi

Editura Medicala
58,86 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Dictionar de epidemiologie clinica si medicina bazata pe dovezi

Aparitie: 2001
Colectie: 'Dictionare

Prezentare: Importanta acestei lucrari pentru orice medic, fie creator de studii stiintifice, cercetator, fie doar consumator deriva din faptul ca domeniul sau este relativ nou pentru cititorul din tara noastra. Dictionarul de fata a fost creat nu pentru a reproduce diverse studii/experiente - rezultate ale cercetarilor medicale, ci pentru a descifra si intelege acei termeni intalniti in fiecare zi, unii dintre ei neclari sau necunoscuti.
Cum medicii din Romania vin in contact in special cu literatura de specialitate anglo-saxona, unii termeni au fost lasati in original, pe langa traducerile lor, iar unii nici nu au mai fost tradusi.
Adresabilitate: Medici de orice specialitate, epidemiologi, cercetatori stiintifici, statisticieni/informaticieni.

Cartea "Dictionar de epidemiologie clinica si medicina bazata pe dovezi" a fost publicata in categoria Medicina / Dictionare si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Cristian Baicus si a fost publicata de editura Medicala. Se poate cumpara cartea Dictionar de epidemiologie clinica si medicina bazata pe dovezi prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dictionar de epidemiologie clinica si medicina bazata pe dovezi" este de 58.86 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Dictionar de epidemiologie clinica si medicina bazata pe dovezi

Produse similare si recomandari

Dictionar roman-sloven
Vida Rus
50.00 RON
Dictionar medical
Valeriu Rusu
252.88 RON
Dictionar spaniol-roman
Valeria Neagu
4.99 RON
Dictionar roman-francez
Lydia Ciuca
39.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dictionar de epidemiologie clinica si medicina bazata pe dovezi. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Cristian Baicus

Pe langa "Dictionar de epidemiologie clinica si medicina bazata pe dovezi", autorul Cristian Baicus a publicat si Medicina bazata pe dovezi : Cum intelegem studiile.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter