Dictionar de civilizatie romana

Dictionar de civilizatie romana

35,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Dictionar de civilizatie romana

O civilizaţie este o realitate complexă şi evolutivă; cea a Romei, căreia Occidentul îi datorează mult, a durat circa zece secole. În general, e greu să cunoaştem o civilizaţie în mişcarea şi originalitatea ei, în aşa fel încât să nu inducem o imagine deformată despre ea, uneori pentru mult timp.

Acest lucru încearcă să-l evite dicţionarul de faţă. Prin modul în care sunt abordate problemele, prin trimiterile de la un articol la altul, cititorii pot să-şi facă o imagine directă şi exactă cu privire la aspectele civilizaţiei romane, aşa încât să poată chiar emite o judecată de valoare asupra ei.

Dicţionarul se adresează tuturor categoriilor de cititori interesaţi de diversitatea şi bogăţia civilizaţiei romane: elevi, studenţi, adulţi care doresc să-şi îmbogăţească cunoştinţele etc.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Dictionar de civilizatie romana", publicata in 2 categorii, Dictionare si ghiduri / Dictionare specializate, Istorie / Civilizatii, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Jean-Claude Fredouille si a fost publicata de editura Univers Enciclopedic Gold. Se poate cumpara cartea Dictionar de civilizatie romana prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dictionar de civilizatie romana" este de 35 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-8358-37-6
Pagini: 216
Format: 14,7 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Dictionar de civilizatie romana

Produse similare si recomandari

Dictionar economic roman-francez
Dan Dumitrescu
30.00 RON
Dictionar Euroturistic - poliglot, retroversiv
Corina Firuta, Adrian Popa
27.25 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dictionar de civilizatie romana. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jean-Claude Fredouille

Deocamdata in afara de "Dictionar de civilizatie romana", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Jean-Claude Fredouille.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter