Dictionar de civilizatie greaca

Dictionar de civilizatie greaca

39,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Dictionar de civilizatie greaca

Cititorii vor găsi în dicţionar faptele şi personajele care alcătuiesc civilizaţia greacă, cuvintele-cheie care exprimă ce a fost esenţial în instituţiile civile şi religioase, în viaţa de fiecare zi. Ceea ce particularizează efortul autorului este faptul că prezintă şi oameni politici, artişti, savanţi care au contribuit la crearea acestei civilizaţii, precum şi locurile geografice care au avut o importanţă deosebită în elaborarea acestei culturi.

Dicţionarul se adresează tuturor celor care se interesează de civilizaţiile vechi. El poate fi însă de mare folos şi studenţilor, precum şi celor care vor să viziteze ţările de cultură greacă, dornici să cunoască trecutul acestora.

Cartea "Dictionar de civilizatie greaca" a fost publicata in categoria Dictionare si ghiduri / Dictionare specializate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Guy Rachet si a fost publicata de editura Univers Enciclopedic Gold. Se poate cumpara cartea Dictionar de civilizatie greaca prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dictionar de civilizatie greaca" este de 39 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-8358-36-9
Pagini: 304
Format: 14,7 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Dictionar de civilizatie greaca

Produse similare si recomandari

Dictionar economic roman-francez
Dan Dumitrescu
30.00 RON
Dictionar Euroturistic - poliglot, retroversiv
Corina Firuta, Adrian Popa
27.25 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dictionar de civilizatie greaca. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Guy Rachet

Guy Rachet a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Dictionar de civilizatie egipteana, Dictionar de civilizatie greaca, Kefren si Didufri, Keops si conjuratia ibisului, Keops si marea piramida.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter