Dictionar de biologie

Dictionar de biologie

Editura All
59,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Dictionar de biologie

Aflat la cea de a VI-a ediţie, acest dicţionar oferă o gamă largă de concepte şi termeni din biologie, biofizică şi biochimie, dar şi din medicină, fiziologie şi paleontologie. Complet revizuit şi adus la zi, dicţionarul reprezintă resursa perfectă pentru oricine studiază biologia, la liceu sau la universitate.

- Peste 5 500 de termeni clari şi concişi – 400 dintre aceştia fiind absolut noi în această ediţie.

- O gamă extinsă de termeni legaţi de geonomică, proteomică, semnalizarea celulară, evoluţia moleculară şi sistematica moleculară, biologia dezvoltării etc.

- Biografia unor biologi de renume mondial, articole referitoare la bioinformatică, la organismele modificate genetic etc.

Dicţionarul de biologie este un instrument extrem de util elevilor, studenţilor, profesorilor şi în general publicului interesat de ştiinţele biologice.

Cartea "Dictionar de biologie" a fost publicata in categoria Dictionare si ghiduri / Dictionare specializate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Elizabeth A. Martin, Robert S. Hine, si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Dictionar de biologie prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dictionar de biologie" este de 59.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-684-726-4
Pagini: 616
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Dictionar de biologie

Produse similare si recomandari

Dictionar de simboluri
Ivan Evseev
19.00 RON
Dictionar economic roman-englez
Dan Dumitrescu
30.00 RON
Dictionar de mitologie germanica
Claude Lecouteux
32.00 RON
Dictionar francez-roman de sinonime
Elena Gorunescu
54.90 RON
Dictionar de magie populara romaneasca
Valeriu Balteanu
17.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dictionar de biologie. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Elizabeth A. Martin

Elizabeth A. Martin a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Dictionar de nursing, A Dictionary of Science, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Robert S. Hine

Deocamdata in afara de "Dictionar de biologie", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Robert S. Hine.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter