Dictionar medical de buzunar german-roman/roman-german : Editia a II - a

Dictionar medical de buzunar german-roman/roman-german : Editia a II - a

Editura Polirom
34,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Dictionar medical de buzunar

Recenzie Dictionar medical de buzunar german-roman/roman-german : Editia a II - a

Adresat in principal studentilor la Medicina, medicilor si cadrelor medicale medii care doresc sa profeseze sau sa se specializeze in Germania, dictionarul poate fi utilizat cu succes si in traducerile din domeniul medical.

Au fost selectati termenii cel mai frecvent folositi in disgnoza si tratament, dar si in administratia spitaliceasca. In unele cazuri s-au indicat si variantele populare ale unor cuvinte cu o larga utilizare in practica medicala - si nu numai - atat in Romania, cat si in Germania. Am pus intre paranteze patrate [] literele si cuvintele facultative. Intre paranteze rotunde () figureaza scurte explicatii si domeniile corespunzatoare. Slash-ul / desparte termeni cu acelasi sens utilizati intr-o expresie.

Fiecare termen principal constituie o intrare separata. Sintagmele formate cu termenii principali sunt redate retras, in cadrul termenului principal. Pentru a usura cautarea, daca termenul principal este nearticulat, sintagmele in care acesta este articulat constituie intrari separate. In sectiunea germana-romana, expresiile in cadrul carora apare un substantiv se regasesc la intrarea constituita de substantivul respectiv.

Speram ca dictionarul sa raspunda cerintelor cat mai multor profesionisti din domeniul medical, in ciuda inevitabilelor omisiuni motivate de dimensiunile sale, sa sa fie un instrument util si usor de consultat - Autorul

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Dictionar medical de buzunar german-roman/roman-german", publicata in 2 categorii, Dictionare si ghiduri / Germana, Dictionare si ghiduri / Dictionare specializate, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 30.12.2017. A fost scrisa de Hans Neumann si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Dictionar medical de buzunar german-roman/roman-german prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dictionar medical de buzunar german-roman/roman-german" este de 34.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2580-2
Pagini: 456
Format: 11,5 x 16,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Dictionar medical de buzunar german-roman/roman-german : Editia a II - a

Produse similare si recomandari

Dictionar Roman - German
Livia Wittner
12.00 RON
Dictionar German - Roman
Livia Wittner
12.00 RON
Ghid de conversatie roman-german
Carmen Muntean
20.99 RON
Dicţionar german-român. Limba germană din Austria
Ioan Lazarescu, Hermann Scheuringer
99.19 RON
Dictionar german-roman / roman-german
Ioan Lazarescu
32.00 RON
Germana in imagini pentru cei mici
Emilia Neculai
15.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dictionar medical de buzunar german-roman/roman-german : Editia a II - a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Hans Neumann

Hans Neumann a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Dictionar medical de buzunar german-roman/roman-german, Ghid de conversatie roman-german editia a II - a.

Dictionar medical de buzunar

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter