Dictionar medical de buzunar italian-roman/roman-italian

Dictionar medical de buzunar italian-roman/roman-italian

Editura Polirom
34.95 32.95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Dictionar medical de buzunar

Recenzie Dictionar medical de buzunar italian-roman/roman-italian

Dictionarul contine principalii termeni utilizati in examenele clinice, intocmirea foilor de observatie si administratia spitaliceasca, reprezentind un instrument util pentru medicii si asistentele care doresc sa profeseze in Italia, dar si pentru studentii care intentioneaza sa se specializeze sau sa efectueze stagii in aceasta tara. De asemenea, poate fi folosit cu succes in traducerea si redactarea articolelor de specialitate, intrucit ofera atit sinonime, cit si expresii echivalente pentru termenii ce nu au un corespondent perfect in limba romana.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Dictionar medical de buzunar italian-roman/roman-italian", publicata in 3 categorii, Dictionare si ghiduri / Italiana, Dictionare si ghiduri / Dictionare specializate, Medicina / Dictionare, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Ecaterina Cerbone si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Dictionar medical de buzunar italian-roman/roman-italian prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dictionar medical de buzunar italian-roman/roman-italian" este de 32.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2008
ISBN: 978-973-46-1123-2
Pagini: 472
Format: 11,5 x 16,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: Italia

Pret Dictionar medical de buzunar italian-roman/roman-italian

Produse similare si recomandari

Roma
Zoe Ross
24.96 RON
Italiana in calatorie
DeAgostini
10.00 RON
Dictionar italian-roman
Corea Egidio
22.41 RON
Dictionar vizual italian-roman
Dorling Kindersley
40.50 RON
Limba italiana
Mirela Aioane, Dragos Cojocaru
23.40 RON
Dictionar roman - italian, italian - roman
Gheorghe Bejan, Franco Albertini
11.00 RON
Ghid de conversatie italian-roman
Dragos Cojocaru, Corina Gabriela Badelita
21.95 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dictionar medical de buzunar italian-roman/roman-italian. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ecaterina Cerbone

Deocamdata in afara de "Dictionar medical de buzunar italian-roman/roman-italian", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Ecaterina Cerbone.

Dictionar medical de buzunar

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter