Dicţionar de despărţire în silabe

Dicţionar de despărţire în silabe

Editura Niculescu
39,89 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2008 Număr de pagini: 384 ISBN: 978-973-748-

Recenzie Dicţionar de despărţire în silabe

Dicţionarul cuprinde peste 55 000 de cuvinte despărţite în silabe şi reprezintă o noutate pe piaţa editorială din România. Regulile despărţirii în silabe la capăt de rând, fie după pronunţare, fie după structură, sunt cele stabilite de DOOM 2005, cărei coautor este şi Cristiana Aranghelovici.
Materialul, ordonat alfabetic, este uşor de consultat şi sufficient de bogat pentru a rezolva orice probleme întâlnite la despărţirea în silabe a unui cuvânt, fiind – prin marcarea accentului – şi un exelent auxilair ortoepic.
Lucrarea se adresează în special elevilor şi profesorilor de limba romănă, jurnaliştilor şi tuturor celor interesaţi de utilizarea corectă a limbii române.

Cartea "Dicţionar de despărţire în silabe " a fost publicata in categoria Dictionare si ghiduri / Dictionare ale limbii romane si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Cristiana Aranghelovici si a fost publicata de editura Niculescu. Se poate cumpara cartea Dicţionar de despărţire în silabe prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dicţionar de despărţire în silabe " este de 39.89 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Dicţionar de despărţire în silabe

Produse similare si recomandari

Dictionar de metafore
Marin Buca
8.00 RON
Dictionar de cuvinte compuse
Mohorea Ciprian
9.90 RON
Dictionar de omonime de buzunar
Nicolae Felecan
6.00 RON
Dictionar de omonime, paronime, sinonime, antonime
Creta Zorela, Gherman Cristina
18.90 RON
Dictionar Explicativ Scolar
Ecaterina Nicolescu
12.89 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dicţionar de despărţire în silabe . Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Cristiana Aranghelovici

Pe langa "Dicţionar de despărţire în silabe ", autorul Cristiana Aranghelovici a publicat si Indreptar ortografic,ortoepic si morfologic al limbii romane, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter