Diagnostic si tratament in practica medicala : Editie internationala

Diagnostic si tratament in practica medicala : Editie internationala

Editura Lider
129,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Diagnostic si tratament in practica medicala : Editie internationala

Structurata in 41 de capitole insumind 1473 de pagini, aceasta vasta lucrare acopera toate specialitatile de Medicina interna, Boli infectioase, Obstetrica-ginecologie, ORL, Oftalmologie, Psihiatrie, Oncologie, Genetica medicala, Intoxicatii etc., prezentind intr-o forma sintetica elementele absolut necesare stabilirii unui diagnostic corect si a unei terapii corespunzatoare. Lucrarea se recomanda ca un instrument indispensabil de lucru atit pentru practicienii din marile unitati sanitare, pentru cei din ambulatoriu (medici specialisti, internisti, de familie), cit si pentru studenti, facind posibila realizarea unui act medical de calitate.

  • Abordarea pacientului. Mentinerea starii de sanatate si profilaxia imbolnavirilor.
  • Evaluarea preoperatorie
  • Patologia geriatrica
  • Patologia oncologica
  • Asistenta terminala
  • Patologia dermatologica
  • Patologia oftalmologica
  • Patologie respiratorie
  • Afectiunile hematologice
  • Patologia digestiva...
Cartea "Diagnostic si tratament in practica medicala" a fost publicata in categoria Medicina / Medicina generala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Lawrence M. Tierney, Maxine A. Papadakis, Stephen J. McPhee, si a fost publicata de editura Lider. Se poate cumpara cartea Diagnostic si tratament in practica medicala prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Diagnostic si tratament in practica medicala" este de 129.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2008
ISBN: 973-86485-8-0
Pagini: 1473
Format: 19,5 x 25 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Diagnostic si tratament in practica medicala : Editie internationala

Produse similare si recomandari

Histopatologia hepatitelor cronice virale
Sabina Zurac, Florica Staniceanu, Adrian Streinu-Cercel
62.13 RON
Cand copilul plange
Nessia Laniado
14.90 RON
Bolile hepatice pe intelesul tuturor
Mircea Chiotan
9.50 RON
Bronhopneumopatia cronica obstructiva
Ruxandra Ulmeanu, Florin Dumitru Mihaltan
17.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Diagnostic si tratament in practica medicala : Editie internationala. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Lawrence M. Tierney

Deocamdata in afara de "Diagnostic si tratament in practica medicala : Editie internationala", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Lawrence M. Tierney.

Maxine A. Papadakis

Pe langa "Diagnostic si tratament in practica medicala : Editie internationala", autorul Maxine A. Papadakis a publicat si Current consult medicine 2006.

Stephen J. McPhee

Deocamdata in afara de "Diagnostic si tratament in practica medicala : Editie internationala", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Stephen J. McPhee.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter