Diabetul zaharat de la A la Z

Diabetul zaharat de la A la Z

Editura Lucman
25,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Diabetul zaharat de la A la Z

Tratamente naturiste, fitoterapie, dietoterapie, psihoterapie, miscare fizica si sport, hidroterapie, balneologie.

In cartea pe care o prezentam cititorilor, nu ne propunem sa facem un razboi deschis medicinei bazate pe sinteza chimica pentru ca, acest lucru l-au facut altii inaintea noastra, ci urmarim sa prezentam tratamente si remedii naturale pentru a preveni si trata un mare flagel care tinde sa ajunga pandemie mondiala: diabetul zaharat.

Este o maladie care se pastreaza in anonimat, se extinde cu o repeziciune care face ca ea sa sperie si sa avertizeze ca sanatatea omenirii se degradeaza vertiginos. Stresul, grijile existentiale, oboseala psihica, sedentarismul, regimul de viata, alimentatia necorespunzatoare, poluarea etc., totul si toate imbolnavesc omul caci ele il determina sa traiasca in contradictie cu armonia naturii.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Diabetul zaharat de la A la Z", publicata in 2 categorii, Sanatate, nutritie, sport / Remedii naturiste, Sanatate, nutritie, sport / Sanatate, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Victor Duta si a fost publicata de editura Lucman. Se poate cumpara cartea Diabetul zaharat de la A la Z prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Diabetul zaharat de la A la Z" este de 25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-723-333-2
Pagini: 448
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Diabetul zaharat de la A la Z

Produse similare si recomandari

Sanii
Liz Bestic
29.90 RON
Farmacia din gradina
Radu Stoianov
9.90 RON
Dieta Young pentru bolnavii de diabet
Robert O Young, Shelley Redford Young
25.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Diabetul zaharat de la A la Z. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Victor Duta

Victor Duta a publicat inca 7 carti prezente in libraria noastra, Conspiratii, asasinate si atentate celebre, Cum sa scapam de obezitate, Farmacia naturii, Puterea cuvintelor - dictionar de cuvinte, nume, expresii si citate celebre, Puterea fara limite, Religie si putere, Tratamente naturiste in diabet.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter