Dhammapada : Calea legii divine revelata de Buddha - Volumul V

Dhammapada : Calea legii divine revelata de Buddha - Volumul V

Editura Ram
14,40 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Dhammapada : Calea legii divine revelata de Buddha - Volumul V

Peter Hendrickson, adevărul este o experienţa atât de profundă, încât este inexprimabilă, este atât de vastă, încât cuvintele nu o pot conţine. Cuvintele sunt lucruri foarte mărunte; ele au o anumită utilitate, dar şi foarte multe limitări. Iar adevărul este la fel de vast ca si cerul. Adevărul înseamnă întreaga existenţă.
Când vei dispărea în întreg vei şti. Dar nu este corect spus că vei şti: mai degrabă vei simţi, vei trăi. Sau, ca să fiu şi mai exact, vei deveni întregul. Şi atunci îţi va fi imposibil să mai spui ceva. Adevărul insă cere să fie exprimat; el are o calitate intrinsecă, prin care caută in permanenţă să fie împărtăşit.
De aceea cuvintele sunt doar ipotetice; ele pot fi folosite, dar nu trebuie să te încrezi în ele. Trebuie să te foloseşti de cuvinte ca de nişte trepte. Chiar si cete mai adecvate cuvinte nu sunt decât reflexii. iar o reflexie este o minciună. Luna care se reflectă în lac şi Luna din înaltul cerului na sâni unul şi acelaşi lucru. Chipul din oglindă nu este chipul tiu reat efle doar o oglindire. În oglinda propriu-zisă nu există nimic.

Cartea "Dhammapada" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Alte culte si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Osho si a fost publicata de editura Ram. Se poate cumpara cartea Dhammapada prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dhammapada" este de 14.4 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Dhammapada : Calea legii divine revelata de Buddha - Volumul V

Produse similare si recomandari

Buddhismul si viata
Gonsar Rinpoche
25.00 RON
Budismul
Claude B. Levenson
19.98 RON
Shinto
Simu Octavian
23.00 RON
Istoria gandirii buddhiste
Thomas J. Edward
38.00 RON
Retrofuturism. Spatiul sacru astazi
Augustin Ioan
40.00 RON
Morala si dogma ritului scotian vechi
Mackey G. Albert
19.80 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dhammapada : Calea legii divine revelata de Buddha - Volumul V. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Osho

Osho a publicat inca 30 carti prezente in libraria noastra, ABC-ul iluminarii, Bucuria - fericirea care vine din interior, Cand iubesti : Cum sa iubesti constient si sa relationezi fara teama, Compasiunea - suprema inflorire a iubirii, Constientizarea - cheia pentru a trai in armonie, Creativitatea - descatusarea fortelor interioare, Curajul - placerea de a trai periculos, Echilibrul Corp - Minte : folosirea mintii pentru vindecarea corpului, Emotiile si sanatatea, Intalniri cu oameni remarcabili, Inteligenta - reactioneaza creativ la prezent, Intuitia : Cunoasterea de dincolo de logica, Libertatea - curajul de a fi tu insuti, Razboiul si Pacea interioara, Aici si acum : Volumul II, Aici si acum, vol. I, Calea spirituala yoga, Calea Zen, Cartea despre nimic, Cartea Secretelor - EDITIE DE COLECTIE, Dhammapada : Calea legii divine revelata de Buddha - Volumul III, Dhammapada : Calea legii divine revelata de Buddha - Volumul II, Dhammapada : Calea legii divine revelata de Buddha - Volumul VII, Dhammapada : Calea legii divine revelata de Buddha - Volumul I, Dhammapada : Calea legii divine revelata de Buddha - Volumul VI, Dhammapada : Calea legii divine revelata de Buddha - Volumul IV, Intoarcerea catre sine, Maturitatea - responsabilitatea de a fi tu insuti, Samanta de mustar : 1, Samanta de mustar : 2, dintre care primele 14 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter