Dezvoltarea de aplicatii pentru terminale mobile

Dezvoltarea de aplicatii pentru terminale mobile

Editura Albastra
19,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Numar de pagini : 138; ISBN : 973-650-185-X

Recenzie Dezvoltarea de aplicatii pentru terminale mobile

Dezvolarea sistemelor de comunicatii mobile din ultimii ani a arãtat cã unul dintre aspectele esenþiale pentru penetrarea serviciilor pe piatã este diversitatea si utilitatea acestora în raport cu nevoile utilizatorilor. Existã un interes puternic la ora actualã, atât din partea producãtorilor de echipamente cât si din partea operatorilor de telefonie mobilã, pentru dezvoltarea de noi servicii. Firmele care produc software încep sã fie interesate tot mai mult de segmentul aplicatiilor mobile astfel încât este de asteptat ca cererea de specialisti cu competente pe acest segment sã creascã.

Cartea "Dezvoltarea de aplicatii pentru terminale mobile" a fost publicata in categoria Calculatoare si internet / Generalitati si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de M. Cremene, K. I. Benta, si a fost publicata de editura Albastra. Se poate cumpara cartea Dezvoltarea de aplicatii pentru terminale mobile prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dezvoltarea de aplicatii pentru terminale mobile" este de 19 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Dezvoltarea de aplicatii pentru terminale mobile

Produse similare si recomandari

Dictionar de informatica
Pierre Morvan
21.60 RON
Metode numerice (reeditare)
V. Iorga, B. Jora
59.00 RON
Qos in retelele IP multimedia
Tatiana Radulescu
36.00 RON
Tehnici avansate de comunicatie
Sorin Popescu
49.00 RON
Tehnologii multimedia cu aplicatii interactive in elearning
L. Grindei, Bogdan Orza, A. Vlaicu
33.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dezvoltarea de aplicatii pentru terminale mobile. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

M. Cremene

Pe langa "Dezvoltarea de aplicatii pentru terminale mobile", autorul M. Cremene a publicat si Sisteme senzitive la context , aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

K. I. Benta

Deocamdata in afara de "Dezvoltarea de aplicatii pentru terminale mobile", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului K. I. Benta.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter