Dex masonic. Volumele I + II

Dex masonic. Volumele I + II

Editura RAO
85,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Dex masonic. Volumele I + II

DEX-ul masonic este o operă unică în spaţiul cultural românesc, în universul captivant al ezoterismului. Demersul generos al autorului ne deschide un misterios orizont dincolo de care vom decripta fascinante răspunsuri la cele trei întrebări fundamentale ale condiţiei umane: De unde venim? Cine suntem? Încotro ne îndreptăm?

Cartea "Dex masonic. Volumele I + II" a fost publicata in categoria Paranormal / Mistere si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Olimpian Ungherea si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Dex masonic. Volumele I + II prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dex masonic. Volumele I + II" este de 85.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: aprilie 2012
ISBN: 9786066091343
Pagini: 1088
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Dex masonic. Volumele I + II

Produse similare si recomandari

Mastile lui Hristos
Lynn Picknet, Clive Prince
59.99 RON
Povestiri despre putere
Carlos Castaneda
24.99 RON
Misterul lumilor paralele
Rodica Bretin
9.90 RON
Contact extaterestru. Volumul I
Steven M. Greer
29.00 RON
Taina Codului da Vinci. Potopul Pamantului
George V. Grigore
39.79 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dex masonic. Volumele I + II. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Olimpian Ungherea

Olimpian Ungherea a publicat inca 7 carti prezente in libraria noastra, Sayonara : Confesiunile unui criminalist, Agonia, Clubul cocosatilor, Frica si putere, Misterele templului masonic, Pretul tacerii : Confesiunile criminalistului Andrei Zavera, Reteta gloriei, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter