Detox Plan : Planul tau de detoxifiere. Cum sa-ti purifici corpul, mintea si emotiile

Detox Plan : Planul tau de detoxifiere. Cum sa-ti purifici corpul, mintea si emotiile

Editura Pro Editura
27,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Detox Plan : Planul tau de detoxifiere. Cum sa-ti purifici corpul, mintea si emotiile

Imagineaza-ti cum ar fi sa te trezesti in fiecare dimineata plin de energie si vitalitate, dar simtindu-te calm si relaxat pentru ziua care incepe. Pare sa fie un miracol, dar aceasta stare de sanatate deplina si de bine vibrant ar trebui sa fie dreptul nostru din nastere. In starea noastra naturala am intampina fiecare zi cu bucurie, cu pace in suflet si intr-o profunda legatura cu corpul nostru.

Si atundi de ce atat de multi oameni se simt atat de rau? In mare parte, aceasta stare poate sa fie pusa pe seama toxicitatii. Oriunde ne-am duce, suntem asaltati de toxine: in aerul pe care il respiram, in hrana pe care o consumam si in apa pe care o bem. Alergiile si sensibilitatile sunt in crestere, multe fiind provocate de nivelul in crestere al poluarii din mediu, de substantele chimice din casa si de aditivii din alimente.

Scopul acestei carti este acela de a se constitui intr-un ghid direct, simplu si surprinzator de placut pentru a face fata lumii noastre toxice. De asemenea, cartea ofera un ghid pentru programul personal de detoxifiere.

Iti ofera oportunitatea de a-ti transforma viata. Intr-o lume din ce in ce mai infricosatoare, iti permite sa reiei controlul asupra sanatatii si starii tale de bine. Iti da sansa unui inceput nou si curat.

Cartea "Detox Plan" a fost publicata in categoria Sanatate, nutritie, sport / Sanatate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Jane Alexander si a fost publicata de editura Pro Editura. Se poate cumpara cartea Detox Plan prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Detox Plan" este de 27 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-145-209-8
Pagini: 120
Format: 16,7 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Detox Plan : Planul tau de detoxifiere. Cum sa-ti purifici corpul, mintea si emotiile

Produse similare si recomandari

Leacuri de vraci
P. M. Kurennov
10.00 RON
Vreau sa ma las de fumat
Dr. Jean-Loup Dervaux
9.90 RON
Sanatatea femeii
43.93 RON
Sanatatea - o performanta
Ioan Dragan
5.90 RON
Retete naturale pentru femei
Susan Berg
59.90 RON
Dieta Young. Miracolul PH pentru o sanatate perfecta
Robert O Young, Shelley Redford Young
20.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Detox Plan : Planul tau de detoxifiere. Cum sa-ti purifici corpul, mintea si emotiile. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jane Alexander

Jane Alexander a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Cinci minute tamaduitoare, Weekend tamaduitor : Metode practice pentru refacerea corpului, mintii si spiritului, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter