Despre contractul social

Despre contractul social

Editura Nemira
22.90 16.90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Despre contractul social

„Acest contract ilustreaza modul si momentul in care autoritatea politica ia fiinta. Rezultatul sau este o fiinta morala, un „corp colectiv”. Pentru Rousseau, ceea ce rezulta in urma pactului de asociere nu este o comunitate, un popor concret, ci o entitate legala si metafizica: Suveranul. Despre contractul social nu este o carte in care fiecare demagog nationalist are dreptul sa citesca dreptul factiunii populare de a exercita o autoritate dupa bunul plac. [...]
Intrebarea finala pe care o ridicam in legatura cu teoria din Despre contractul social priveste valoarea sa de exemplu. Este aceasta carte un tratat despre o societate libera sau ea anunta cosmarul statului totalitar? Este Rousseau un liberal, un revolutionar social sau un conservator?” - (Catalin Avramescu)

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Despre contractul social", publicata in 3 categorii, Drept si legislatie / Contracte, Filosofie / Filosofie, Politica / Politica, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Jean-Jacques Rousseau si a fost publicata de editura Nemira. Se poate cumpara cartea Despre contractul social prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Despre contractul social" este de 16.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Despre contractul social

Produse similare si recomandari

Cartea de contracte, modele
Drog D. I., Dudau R.
98.10 RON
Contractul in forma electronica
Alexandru Bleoanca
29.70 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Despre contractul social. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jean-Jacques Rousseau

Deocamdata in afara de "Despre contractul social", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Jean-Jacques Rousseau.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter