Despre unitatea intelectului

Despre unitatea intelectului

41,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Despre unitatea intelectului

Cartea reprezintă dosarul unei polemici purtate la sfârşitul secolului al XIII-lea la Universitatea din Paris, care angaja trei mari tradiţii ale filosofiei occidentale: greacă, arabă, şi creştină. Polemica avea în vedere o problemă care ţine atât de istoria filosofiei cât şi de filosofia sistematică: cum putem gândi unicitatea şi nemurirea individuală a sufletului.

Cartea "Despre unitatea intelectului" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Toma din Aquino et Alii si a fost publicata de editura Univers Enciclopedic Gold. Se poate cumpara cartea Despre unitatea intelectului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Despre unitatea intelectului" este de 41 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-8358-26-0
Pagini: 372
Format: 14,7 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Despre unitatea intelectului

Produse similare si recomandari

Dao, Marele Luminator
Huai Nan Zi
20.00 RON
Activarea chakrei inimii
Florin Lowndes
23.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Despre unitatea intelectului. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Toma din Aquino et Alii

Deocamdata in afara de "Despre unitatea intelectului", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Toma din Aquino et Alii.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter