Despre sinucidere. Discurs asupra mortii liber alese

Despre sinucidere. Discurs asupra mortii liber alese

Editura Art
19,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Demonul teoriei

Recenzie Despre sinucidere. Discurs asupra mortii liber alese

Dar zarurile n-au fost încă aruncate. Au mai rămas poate încă zece minute pe care şi le atribuie. Iar acestea s-ar putea dilata într-o eternitate înşelătoare. Ispita dulce a vieţii şi a logicii sale îl învăluie până în cea din urmă secundă pe cel care a optat deja pentru moartea liber aleasă.

Tandreţea necrofilă manifestată faţă de corpul care se va tranforma în cadavru se poate converti cu uşurinţă în decizia salvatoare de a întrerupe actul, devenind astfel o gingăşie faţă de lume, de unde mai înainte era dezgust şi înclinaţie către moarte.

Ireversibilitatea absolută a timpului încă ar mai putea fi relativizată: azi la fel ca ieri şi ca alaltăieri, mâine la fel ca poimâine - inima ar bate în acelaşi ritm, o pulsaţie va fi înşelător de egală cu cealaltă, o trezire din somn ar părea aidoma celor trecute şi celor ce ar urma să vină în eternitate. Este trucul unui prestidigitator, a cărui îndemânare stupefiantă pare a realiza imposibilul în faţa ochilor noştri fixaţi imbecil.

Cartea "Despre sinucidere. Discurs asupra mortii liber alese" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura universala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Jean Amery si a fost publicata de editura Art. Se poate cumpara cartea Despre sinucidere. Discurs asupra mortii liber alese prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Despre sinucidere. Discurs asupra mortii liber alese" este de 19.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: aprilie 2012
ISBN: 978-973-124-724-3
Pagini: 184
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Despre sinucidere. Discurs asupra mortii liber alese

Produse similare si recomandari

Un veac de singuratate. Editie 2012
Gabriel Garcia Marquez
44.90 RON
Dragostea in vremea holerei. Editie 2012
Gabriel Garcia Marquez
44.90 RON
Odiseea
Homer
26.00 15.00 RON
Lumea eliberata
H.G. Wells
14.00 8.00 RON
Semnul de iarba
Silvia Kerim
14.00 8.00 RON
Eve din propria-i ruina
Ananda Devi
14.00 8.00 RON
Martorii patimilor
Giovanni Papini
15.00 9.00 RON
Batranii soldati
Paul Bailey
14.00 8.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Despre sinucidere. Discurs asupra mortii liber alese. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jean Amery

Pe langa "Despre sinucidere. Discurs asupra mortii liber alese", autorul Jean Amery a publicat si Despre imbatranire, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter