Despre Macintosh si sistemul de operare Mac OS X. Raspunsuri la intrebarile utilizatorilor. Versiune

Despre Macintosh si sistemul de operare Mac OS X. Raspunsuri la intrebarile utilizatorilor. Versiune

Editura Meteor Press
28.89 26.00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 978-973-728-435-8; Format: 17x24 cm; Nr. pagini: 240; An aparitie: 2010

Recenzie Despre Macintosh si sistemul de operare Mac OS X. Raspunsuri la intrebarile utilizatorilor. Versiune

„Ia sa vaz, ce mosmondesti acolo? Aha, un fel de Windows… Da' chestia mare si transparenta care topaie pe ecran ce e? Bleah, un fel de Windows, stiam io…” 

De cate ori nu am auzit sentinta asta dispretuitoare si, in cele din urma, invidioasa? Ca orice posesor de mac, am zambit mandru: interfata calculatorului meu este prima cu fata umana din istoria computerului personal si a fost inventata acum 25 de ani. Acum, cand publicul nu mai are inhibitia noutatii, avem nevoie ca aceasta experienta sa fie transmisa usor si fara dureri de cap noilor veniti.

Este exact ce face cartea scrisa de cei doi pasionati priceputi, Sorin Paliga si Sergiu Partenie. Cu umor, cu dragoste si, fara indoiala, cu aceeasi mandrie ca la-nceputuri.

Cartea "Despre Macintosh si sistemul de operare Mac OS X. Raspunsuri la intrebarile utilizatorilor. Versiune" a fost publicata in categoria Calculatoare si internet / Generalitati si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Sergiu Partenie, Sorin Paliga, si a fost publicata de editura Meteor Press. Se poate cumpara cartea Despre Macintosh si sistemul de operare Mac OS X. Raspunsuri la intrebarile utilizatorilor. Versiune prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Despre Macintosh si sistemul de operare Mac OS X. Raspunsuri la intrebarile utilizatorilor. Versiune" este de 26.001 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Despre Macintosh si sistemul de operare Mac OS X. Raspunsuri la intrebarile utilizatorilor. Versiune

Produse similare si recomandari

Metode numerice (reeditare)
V. Iorga, B. Jora
59.00 RON
Qos in retelele IP multimedia
Tatiana Radulescu
36.00 RON
Tehnici avansate de comunicatie
Sorin Popescu
49.00 RON
Dezvoltarea de aplicatii pentru terminale mobile
M. Cremene, K. I. Benta
19.00 RON
Tehnologii multimedia cu aplicatii interactive in elearning
L. Grindei, Bogdan Orza, A. Vlaicu
33.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Despre Macintosh si sistemul de operare Mac OS X. Raspunsuri la intrebarile utilizatorilor. Versiune. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Sergiu Partenie

Deocamdata in afara de "Despre Macintosh si sistemul de operare Mac OS X. Raspunsuri la intrebarile utilizatorilor. Versiune", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Sergiu Partenie.

Sorin Paliga

Sorin Paliga a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Despre Macintosh si sistemul de operare MAC OS X, Mitologia slavilor, Mitologia tracilor.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter