Despre iubire. Editie bilingva

Despre iubire. Editie bilingva

Editura Polirom
34,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Biblioteca medievala

Recenzie Despre iubire. Editie bilingva

Volumul propune cititorilor prima traducere in limba romana a acestui tratat.

Considerata unul dintre cele mai importante tratate medievale despre iubirea curteneasca, scrierea lui Andreas Capellanus a generat in ultimele decenii o ampla literatura ce a repus in discutie acel mod de a iubi sau de a exprima literar iubirea care, incepind din secolul al XII-lea, a devenit paradigmatic in cultura europeana.

Formuland o intrebare esentiala – daca iubirea este un dat al naturii sau un produs al culturii –, tratatul angajeaza studiile culturale, istoria ideilor, filosofia si literele intr-un efort de intelegere istorica a ceea ce astazi ne apare mai intim, mai firesc, mai anistoric si mai cotidian.

"De reprobatione amoris (1) Si haec igitur, quae ad nimiam tuae petitionis instantiam vigili cogitatione conscripsimus, Gualteri amice, attenta curave-ris aure percipere, nil tibi poterit in amoris..." Continuare...

"Capitulum IV. Qualiter finiatur amor (1) Breviter de amoris deminutione discusso tractatu, qualiter ipse amor finiatur subsequenter tibi curamus annectere. Et imprimis quidem amor finem agnoscit,..." Continuare...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Despre iubire. Editie bilingva", publicata in 2 categorii, Filosofie / Filosofie, Istorie / Diverse, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Andreas Capellanus si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Despre iubire. Editie bilingva prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Despre iubire. Editie bilingva" este de 34.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2440-9
Pagini: 392
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Despre iubire. Editie bilingva

Produse similare si recomandari

Convingeri si idei
Charles Sanders Peirce
11.90 RON
Filozofia vinului
Massimo Dona
25.00 RON
Despre om si societate
Thomas Hobbes
11.90 RON
Facerea - Tratat despre spirit
Corneliu Mircea
50.00 RON
Fenomenologia trupului
Constantin Enachescu
12.00 RON
Din cronica filosofiei romanesti
Ion Petrovici
50.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Despre iubire. Editie bilingva. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Andreas Capellanus

Deocamdata in afara de "Despre iubire. Editie bilingva", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Andreas Capellanus.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter