Deserturi rapide : 74 de retete numai bune de preparat

Deserturi rapide : 74 de retete numai bune de preparat

32,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Gastronomica

Recenzie Deserturi rapide : 74 de retete numai bune de preparat

Briose cu fructe, chec marmorat, cremsnit rapid cu fructe, fursecuri cu stafide, tarte cu mere, inghetata de kiwi, "tiramisu" cu zmeura... Iata doar cateva dintre zecile de retete pe care le puteti prepara in mare viteza.

Incepe la televizor un film pe care doriti sa-l vedeti, dar aveti si pofta de cava dulce? Nimic mai simplu! Luati cartea Deserturi rapide, alegeti reteta si... In pauza publicitara de duap generic cantariti ingredientele si porniti cuptorul... La urmatoarea pauza publicitara "asamblati" compozitia si bagati-o in cuptor... Iar pana se termina filmul, s-ar putea sa nu mai ramana decat firimiturile...

Cuprins:

  • Fursecuri, biscuiti, cornulete
  • Checuri si briose
  • Budinci si sufleuri
  • Placinte si tarte
  • Deserturi din fructe
  • Index de retete
Cartea "Deserturi rapide" a fost publicata in categoria Arta culinara / Carte de bucate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Ioana Irimiea si a fost publicata de editura House of Guides. Se poate cumpara cartea Deserturi rapide prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Deserturi rapide" este de 32.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-8403-02-1
Pagini: 134
Format: 14,5 x 19 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Deserturi rapide : 74 de retete numai bune de preparat

Produse similare si recomandari

Retete exotice
Dana Verescu
5.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Deserturi rapide : 74 de retete numai bune de preparat. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ioana Irimiea

Ioana Irimiea a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Anotimpuri gastronomice : 74 retete de primavara, Anotimpuri gastronomice. Set 4 volume, Peste si fructe de mare : 85 de retete savuroase, Preparate la gratar : 80 de retete cu aroma de fum.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter