Descoperim orasele

Descoperim orasele

Editura Aramis
27,90 Lei

Info

Colectia: Cartile tale
Seria: Descoperim

Recenzie Descoperim orasele

Colecţia Cărţile tale dezvăluie micilor curioşi multe dintre tainele naturii, sărbătorilor sau ale meseriilor. Grafica impresionantă şi textele accesibile vârstei vor satisface nevoia de cunoaştere a copiilor. Cele şase titluri ale seriei sunt de fapt mici enciclopedii, ce vor răspunde chiar şi pretenţiilor celor mai cârcotaşi dintre prichindei… concise, explicite şi pline de informaţii inedite.

Cartea "Descoperim orasele" a fost publicata in categoria Enciclopedii si atlase / Enciclopedii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 16.03.2014. Se poate cumpara cartea Descoperim orasele prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Descoperim orasele" este de 27.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Descoperim orasele

Produs indisponibil

Cartea nu se mai gaseste pe stocul nostru si nici pe stocul furnizorilor nostri. Cel mai probabil, cartea a fost complet epuizata, asa ca va recomandam sa alegeti un produs care este pe stoc.

Produse similare si recomandari

Romantismul
59.93 RON
Mumii din toata lumea
Renate Germer
29.99 RON
Enciclopedia mortii
Cedric Mims
39.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Descoperim orasele. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter