Deplasarea spre rosu

Deplasarea spre rosu

Editura Polirom
29,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: FICTION LTD

Recenzie Deplasarea spre rosu

Ma intrebam adesea derutat in ce ierarhie ma situeaza ea, chiar si in afara familiei ei, din care nu cunoscusem pe nimeni, si cata afectiune e in stare sa acorde cuiva. Imi amintesc insa si graba febrila cu care, dupa ce ne socoteam hainele, venea sa mi se adaposteasca in brate in camera ei de pe colt, unde era mereu frig. O adunam strans langa mine, cu membrele ei lungi, cu picioarele ei interminabile, reci ca gheata, si, desigur, uitam. Doar mai tarziu mi-am dat seama ca in tot acest timp eram vegheati de doi morti a caror lumina iradia inca in dosul pleoapelor ei. Era, mi-am spus ulterior, reflexul celui care e absolut singur, fara alternativa la aceasta singuratate ce-l va tine mereu prizonier. Mi-ar placea grozav sa zic ca inteligenta me, ca farmecul o fascinasera, ca se indragostise de la prima vedere, orbeste. Stiu insa, de la Livius, ca iubirea nu poate fi pusa in ecuatie, ca si moartea.

"Am început ca de obicei în şoaptă: trebuie să mergem mâine la poliţie cu paşapoartele şi cu copilul. Era în cea de-a doua noapte, dacă nu cumva mă înşel, şi îmi..." Continuare...

"Beam bere Ia cutie, refugiaţi pe balcon, unde se putea şi fuma, în acea înserare de vară, cu toţi teii din cartier daţi în floare. Zăpuşeala creştea pe măsură ce se lăsa..." Continuare...

Cartea "Deplasarea spre rosu" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Radu Mares si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Deplasarea spre rosu prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Deplasarea spre rosu" este de 29.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2594-9
Pagini: 302
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Deplasarea spre rosu

Produse similare si recomandari

Blogstory
Nora Iuga
1.50 RON
Institutia moarta a postei
Ionut Chiva
12.00 RON
Barbat pe tocuri
Michel Martin
18.00 RON
Surogat [poerezii]
Sorin-Mihai Grad
22.00 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Deplasarea spre rosu. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Radu Mares

Pe langa "Deplasarea spre rosu", autorul Radu Mares a publicat si Anul trecut in Calabria.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter