Demaram! Cartea mea cu abtibilduri

Demaram! Cartea mea cu abtibilduri

Editura Egmont
15,00 Lei

Info

Colectia: Masini

Recenzie Demaram! Cartea mea cu abtibilduri

Peste 50 de abtibilduri!

Aceasta carte cu abtibilduri refolosibile reuneste o multime de jocuri logice si activitati distractive. Demareaza, alaturi de masinile tale preferate, intr-o cursa cat se poate de amuzanta!

Cartea "Demaram! Cartea mea cu abtibilduri" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti cu Autocolante si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 15.03.2014. Se poate cumpara cartea Demaram! Cartea mea cu abtibilduri prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Demaram! Cartea mea cu abtibilduri" este de 15 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-519-773-2
Pagini: 12
Format: 20,5 x 29,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Demaram! Cartea mea cu abtibilduri

Produs indisponibil

Cartea nu se mai gaseste pe stocul nostru si nici pe stocul furnizorilor nostri. Cel mai probabil, cartea a fost complet epuizata, asa ca va recomandam sa alegeti un produs care este pe stoc.

Produse similare si recomandari

Atlas cu abtibilduri - Dinozauri
Sofija Stefanovic
19.99 RON
Cai si ponei. Carte cu autocolante
Lieve Boumans
12.91 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Demaram! Cartea mea cu abtibilduri. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter