De la Securitate la Doi si un sfert, via S.R.I.

De la Securitate la Doi si un sfert, via S.R.I.

Editura RAO
29,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul public─ârii: 2009 Pagini: 220

Recenzie De la Securitate la Doi si un sfert, via S.R.I.

O carte tulburatoare despre Securitate si Serviciul Român de Informatii, pornind de la Revolutie pana in democratie.

Viorel Rosu :

"prin ordinul sefului D.D.S., am fost numit la comanda unei structuri militare abilitate sã desfãsoare activitãti de pazã, protectie si culegere de informatii din mediul reprezentantelor diplomatice... Pentru conducerea unui serviciu cu asemenea atributiuni erau necesare cunostinte solide de drept, de legislatie specificã domeniului diplomatic, de pregãtire militarã la nivelul unui comandant de regiment si de abilitãti în munca de culegere de informatii.

În perioada 14 iulie 1987–1 decembrie 1992, am condus acest serviciu special care a traversat fãrã probleme deosebite o perioadã unicã în istoria României, cuprinzând ultimii ani ai lui Ceausescu, desfiintarea Securitãtii si, în sfârsit, crearea S.R.I., institutie din care am fãcut parte ca membru fondator".

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "De la Securitate la Doi si un sfert, via S.R.I.", publicata in 2 categorii, Politica / Politica, Istorie / Servicii secrete, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Viorel Rosu si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea De la Securitate la Doi si un sfert, via S.R.I. prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "De la Securitate la Doi si un sfert, via S.R.I." este de 29.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret De la Securitate la Doi si un sfert, via S.R.I.

Produse similare si recomandari

1968 din primavara pana in toamna
Mihai Retegan
24.99 RON
Chestiunea evreiasca
Mihai Eminescu
18.53 RON
Conflicte pe Wall Street
Culp Michael
36.90 RON
DECENIUL PIERDUT AL ROMANIEI
Tom Gallagher
39.90 RON
Politici publice in spatiul euroatlantic
Dorina Tanasescu, Felicia Dumitru, Marius Petrescu, Ion Cucui
34.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea De la Securitate la Doi si un sfert, via S.R.I.. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Viorel Rosu

Deocamdata in afara de "De la Securitate la Doi si un sfert, via S.R.I.", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Viorel Rosu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter