Decoratiuni interioare de atmosfera - Idei Creative vol. 31

Decoratiuni interioare de atmosfera - Idei Creative vol. 31

Editura Casa
12,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: idei creative

Recenzie Decoratiuni interioare de atmosfera - Idei Creative vol. 31

Decoraţiunile strălucitoare ne luminează momentele festive, dar ne pot înveseli şi zilele de peste an. În magazinele specializate găsim o gamă variată de vopsele, pietricele decorative, sclipici, beţişoare din lemn, mărgele.

Cu aceste materiale, pe baza îndrumărilor din carte, se pot realiza tablouri, paravane, lămpi care vor aduce o atmosferă specială în căminul nostru.

Cartea "Decoratiuni interioare de atmosfera - Idei Creative vol. 31" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Brinkmann, Koch, Schutze, Strese, si a fost publicata de editura Casa. Se poate cumpara cartea Decoratiuni interioare de atmosfera - Idei Creative vol. 31 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Decoratiuni interioare de atmosfera - Idei Creative vol. 31" este de 12.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Decoratiuni interioare de atmosfera - Idei Creative vol. 31

Produse similare si recomandari

Parfumuri
Doina Berchina
5.90 RON
Ce relatie ai cu banii?
Ted Klontz, Rick Kahler, Brad Knontz
19.00 RON
Puterea cuvintelor
Hal Urban
25.00 RON
Ghidul calatorului roman în strainatate
Ministerul Afacerilor Externe
24.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Decoratiuni interioare de atmosfera - Idei Creative vol. 31. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Brinkmann

Deocamdata in afara de "Decoratiuni interioare de atmosfera - Idei Creative vol. 31", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Brinkmann.

Koch

Deocamdata in afara de "Decoratiuni interioare de atmosfera - Idei Creative vol. 31", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Koch.

Schutze

Deocamdata in afara de "Decoratiuni interioare de atmosfera - Idei Creative vol. 31", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Schutze.

Strese

Deocamdata in afara de "Decoratiuni interioare de atmosfera - Idei Creative vol. 31", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Strese.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter