Decoratiuni cu filigran în alb şi negru. Editia a II - a : Idei Creative vol. 29

Decoratiuni cu filigran în alb şi negru. Editia a II - a : Idei Creative vol. 29

Editura Casa
13,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 29 din seria Idei creative

Recenzie Decoratiuni cu filigran în alb şi negru. Editia a II - a : Idei Creative vol. 29

Haideţi să pătrundem într-o lume a nostalgiei şi să realizăm diferite ornamente precum flori, portrete sau diferite profiluri. Cu acestea veţi putea decora lămpi, ghivece, tăvi, felicitări, cutii sau albume foto. Dacă folosiţi hârtie neagră pentru realizarea îndrăgitelor decoraţiuni cu filigran, efectul obţinut va fi o combinaţie între lumini şi umbre. Curaj! Apucaţi-vă de lucru şi confecţionaţi singuri aceste cadouri pentru cei dragi.

Această carte este recomandată grădiniţelor şi şcolilor, deoarece prin realizarea de ornamente filigranate cei mici îşi vor dezvolta îndemânarea. Totodată, folosind materiale puţine, ei vor putea confecţiona uşor mici cadouri de 8 Martie, de Crăciun etc.

Distracţie plăcută!

Cartea "Decoratiuni cu filigran în alb şi negru. Editia a II - a" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Angelika Kipp si a fost publicata de editura Casa. Se poate cumpara cartea Decoratiuni cu filigran în alb şi negru. Editia a II - a prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Decoratiuni cu filigran în alb şi negru. Editia a II - a" este de 13.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 9786068189574
Pagini: 32
Format: 16,5 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Decoratiuni cu filigran în alb şi negru. Editia a II - a : Idei Creative vol. 29

Produse similare si recomandari

Cum sa fii sexy
Bradley Bayou
44.99 18.00 RON
Evitati capcanele in cuplu
Louis Gosselin
15.00 8.00 RON
Masti pictate - Idei Creative vol. 6
E. Schlitt, N. Wolfganger Von Kleist
12.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Decoratiuni cu filigran în alb şi negru. Editia a II - a : Idei Creative vol. 29. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Angelika Kipp

Pe langa "Decoratiuni cu filigran în alb şi negru. Editia a II - a : Idei Creative vol. 29", autorul Angelika Kipp a publicat si Decoratiuni cu filigran în alb şi negru - Idei Creative vol. 29 , aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Idei creative

Decoratiuni cu filigran în alb şi negru. Editia a II - a : Idei Creative vol. 29
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter