Decojind ceapa

Decojind ceapa

Editura Polirom
22,96 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Eseuri si confesiuni

Recenzie Decojind ceapa

Autobiografia lui Gunter Grass, Decojind ceapa, a dat nastere unor controverse aprinse in presa din intreaga lume, dupa ce cistigatorul Premiului Nobel al Germaniei postnaziste a marturisit ca, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, s-a inrolat voluntar in trupele Waffen-SS. Copilaria petrecuta intr-un apartament inghesuit din Danzig, bravada tineretii printre ruinele Germaniei de dupa razboi, foamea – de alimente, de dragoste, de arta –, geneza celebrului sau roman Toba de tinichea sint doar citeva coordonate ale cartii, care ni-l dezvaluie pe Gunter Grass in postura sa cea mai intima, chiar si cu riscul unei „sinucideri morale”, cum titrau ziarele siderate de marturisirea surprinzatoare a scriitorului.

"Aerul Berlinului Ah, prietenii mei! Când trenul s-a pus în mişcare, Franz Witte încă se mai prostea. Şontâcâia pe peron, o siluetă aeriană, imposibil de fixat fiindcă..." Continuare...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Decojind ceapa", publicata in 4 categorii, Beletristica / Corespondenta, Beletristica / Jurnale, Beletristica / Memorialistica, Beletristica / Literatura germana, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 03.08.2018. A fost scrisa de Gunter Grass si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Decojind ceapa prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Decojind ceapa" este de 22.96 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2734-9
Pagini: 480
Format: 10,6 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Decojind ceapa

Produse similare si recomandari

Scrisori rupte
Rabindranath Tagore
34.00 RON
Corespondenta 1946-1959
Albert Camus, Rene Char
32.99 RON
Scrisorile divinei marchize
Rabutin Chantal
9.90 RON
Timp al inimii. Corespondenta
Paul Celan, Ingeborg Bachmann
29.90 RON
Rapsodia epistolara. Volumul II
Anton Golopentia
50.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Decojind ceapa. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Gunter Grass

Gunter Grass a publicat inca 10 carti prezente in libraria noastra, Anestezie locala, Aparatul de fotografiat : Editie cartonata, Calcanul, Decojind ceapa, Intre Germania si Germania : Editie cartonata, Pachet promotional Top 10+ (65-68), Pisica si soarecele , Secolul meu : Editie cartonata, Toba de tinichea, Toba de tinichea (Top 10).

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter