Deciziile Sunt Cheia Schimbării, vol 1 şi 2 (audiobook)

Deciziile Sunt Cheia Schimbării, vol 1 şi 2 (audiobook)

Editura Audiosfera
40,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Deciziile Sunt Cheia Schimbării, vol 1 şi 2 (audiobook)

Suntem aici pentru ceea ce am facut până acum, iar acest lucru este dat de deciziile pe care le-am luat. Dacă vrem să trăim mai bine, trebuie să facem alte acţiuni, iar pentru aceasta trebuie să luăm alte decizii în viaţă. Cum schimbăm modul în care luăm deciziile, veţi afla în acest program audio de 2 ore.

Cartea "Deciziile Sunt Cheia Schimbării, vol 1 şi 2 (audiobook)" a fost publicata in categoria Audiobook-uri / Motivational si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Anthony Robbins si a fost publicata de editura Audiosfera. Se poate cumpara cartea Deciziile Sunt Cheia Schimbării, vol 1 şi 2 (audiobook) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Deciziile Sunt Cheia Schimbării, vol 1 şi 2 (audiobook)" este de 40 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: cd
Limba: ro

Pret Deciziile Sunt Cheia Schimbării, vol 1 şi 2 (audiobook)

Produse similare si recomandari

Autostrada financiara (audiobook)
Brian Tracy
26.00 RON
Psihovanzari - Vol II (audiobook)
Andy Szekely
26.00 RON
11 elegii (audiobook)
Nichita Stanescu
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Deciziile Sunt Cheia Schimbării, vol 1 şi 2 (audiobook). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Anthony Robbins

Anthony Robbins a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Putere nemarginita, Descopera forta din tine (vol.1 si 2), Pasi uriasi. Schimbari mici cu efecte mari. 365 de idei pentru autocontrol, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter