Decizii optime in management cu WinQSB 2.0

Decizii optime in management cu WinQSB 2.0

Editura Albastra
49,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Decizii optime in management cu WinQSB 2.0

Acest prim volum al cãrtii Decizii optime în management cu WinQSB 2.0 contine un numãr mare de aplicatii ce pot fi întâlnite în activitatea economicã din cadrul unei firme, rezolvate integral, ceea ce conferã cãrtii un caracter accesibil, practic, aplicativ.

Parcurgerea cãrtii contribuie efectiv la îmbunãtãtirea practicii adoptãrii deciziilor manageriale în conducerea afacerilor, cititorul dobândind capacitatea de solutionare asistatã de calculator a problemelor. Utilizarea produsului software WinQSB oferã rapid si eficient solutii pentru diverse probleme decizionale, în contextul cerintelor conducerii stiintifice si a managementului modern.

Prin continutul sãu, cartea se adreseazã managerilor, oamenilor de afaceri, economistilor, inginerilor, studentilor de la facultãtile cu profil economic si tehnic, precum si tuturor specialistilor si cercetãtorilor care trebuie sã solutioneze cu operativitate probleme decizional-cantitative din ce în ce mai complexe impuse de dinamica economiei contemporane.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Decizii optime in management cu WinQSB 2.0", publicata in 2 categorii, Calculatoare si internet / Baze de date, SQL, Economie / Management, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Ovidiu Blajina si a fost publicata de editura Albastra. Se poate cumpara cartea Decizii optime in management cu WinQSB 2.0 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Decizii optime in management cu WinQSB 2.0" este de 49 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-650-286-6
Pagini: 314
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: decizii optime , management , winqsb 2.0

Pret Decizii optime in management cu WinQSB 2.0

Produse similare si recomandari

Baze de date (editia a 8-a)
Date C.J.
72.00 RON
Lectii de Access
A. Teodorescu
42.00 RON
Secrete Oracle 8
Edward Honour, Paul Dalberth, Ari Kaplan, Atul Metha
34.34 RON
Foxpro 2.6 sub Windows
G. Dima, M. Dima
24.43 RON
Structura sistemelor de calcul
Zoltan Francisc Baruch
49.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Decizii optime in management cu WinQSB 2.0. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ovidiu Blajina

Pe langa "Decizii optime in management cu WinQSB 2.0", autorul Ovidiu Blajina a publicat si Produse software aplicate in programarea matematica si teoria jocurilor.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter