Deania neagra

Deania neagra

24,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Deania neagra

"Prozele scurte ale lui Alexandru Petria sunt pline de surprize – ca, de pildă, fantezia personajului Todoran, care, după un act sexual familiar şi fără magie, visează deodată că are umerii şi braţele acoperite de porumbei.

O altă lume nevăzută, uneori sinistră, alteori de vis, este ceea ce oferă autorul înăuntrul trăirilor tuturor personajelor, declarate – şi cunoscute – în mod intenţionat mediocre, tocmai pentru a ni se arăta că, de fapt, sunt misterioase. Cel mai misterios rămâne autorul însuşi. După un asalt anecdotal şi imaginar unanim foarte bine scris, ne rămâne încă necunoscut, dar dator să ni se desfăşoare în narative mai lungi. Sunt extrem de curios să continui să-l citesc." - Petru Popescu

"Cine spune că, în tara lui Caragiale (I.L.), marea literatură nu se poate naste din teme „mărunte"? Instantaneele în proză ale lui Alexandru Petria surprind o lume la intersectia fabulosului nebănuit cu pitorescul jegos, cartografiind universul în continuă schimbare, aproape volatil, al contemporaneitătii mărunte. Scriitorul reuseste această performantă cu cinism narativ bine stăpânit, cu tandrete, chiar... dar una deloc lipsită de cruzime. Bine ati venit într-o cuscă a maimutelor actualizată în Deania neagră! " - Dan-Silviu Boerescu

Cartea "Deania neagra" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Alexandru Petria si a fost publicata de editura Herg Benet Publishers. Se poate cumpara cartea Deania neagra prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Deania neagra" este de 24 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-606-92491-7-8
Pagini: 155
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Deania neagra

Produse similare si recomandari

Primul meu fum
Andra Matzal
25.00 RON
Adela
Garabet Ibraileanu
10.00 RON
Amantii
Ion Pitoiu-Dragomir
22.54 RON
Pagini bizare
Urmuz
8.00 RON
Un port la rasarit (BPT)
Radu Tudoran
13.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Deania neagra. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Alexandru Petria

Deocamdata in afara de "Deania neagra", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Alexandru Petria.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter