De-ale gurii din Dobrogea

De-ale gurii din Dobrogea

Editura Booklet
7,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Numar de pagini : 64; Format : 10x15

Recenzie De-ale gurii din Dobrogea

Retete din Dobrogea cu specific turcesc, bulgaresc, italian, romanesc, rusesc, ucrianean, german, lipovenesc, macedonean, armenesc.

Cartea "De-ale gurii din Dobrogea" a fost publicata in categoria Arta culinara / Bucatarie romaneasca si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Mirela Schmoll si a fost publicata de editura Booklet. Se poate cumpara cartea De-ale gurii din Dobrogea prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "De-ale gurii din Dobrogea" este de 7 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret De-ale gurii din Dobrogea

Produse similare si recomandari

Specialitati ardelenesti
Daniela Florescu
6.90 RON
Din bucataria taranului roman
Mihai Lupescu
20.00 RON
Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti
Roman Anton Radu
50.00 45.00 RON
Romanian dishes, wines and customs
Radu Anton Roman
65.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea De-ale gurii din Dobrogea. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mirela Schmoll

Mirela Schmoll a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Bunele maniere sau Cum sa ne simtim bine intre oameni, Cum sa organizezi o petrecere, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter