Cum sa combatem daunatorii si bolile din gradina

Cum sa combatem daunatorii si bolile din gradina

Editura Aquila 93
59,93 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Cum sa combatem daunatorii si bolile din gradina

Aceasta carte este conceputa pentru gradinarii care doresc sa cultive si sa ingrijeasca plante sanatoase si robuste, indiferent daca acestea sunt crescute in gradini ornamentale, in livezi sau pe o parcela. Combatand daunatorii intretineti sanatatea solului gradinii si incurajati pradatorii naturali si insectele benefice din gradina. Cartea va ajuta sa identificati fiecare tip de daunator, de la mamifere si pasari la insecte, viespi, musculite, fluturi, omizi, gargarite, nematozi si alte nevertebrate precum si bolile care ataca anumiti copaci, fructe, legume, flori si arbusti ornamentali. Veti gasi explicatii despre modul in care sa preveniti raspandirea bolilor, virusilor, fungilor, bacteriilor si microplasmelor in gradina.

Cartea "Cum sa combatem daunatorii si bolile din gradina" a fost publicata in categoria Agricultura / Medicina agro-veterinara si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. Se poate cumpara cartea Cum sa combatem daunatorii si bolile din gradina prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cum sa combatem daunatorii si bolile din gradina" este de 59.93 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Cum sa combatem daunatorii si bolile din gradina

Produse similare si recomandari

Bolile albinelor
Wolfgang Ritter
12.50 RON
Daunatori in casa si gradina
Hubert Untersteiner
10.35 RON
Plant desiccation tolerance
Matthew Jenks, Andrew Wood
0.90 RON
Totul despre trichineloza
I. Cironeanu, A. T. Ispas
5.00 RON
Bolile alergice ale cainlor de rasa
Pascal Prelaud
7.20 RON
Putregaiul alb al plantelor de cultura
Tatiana Eugenia Sesan, Aurelia Crisan
3.27 RON
Tratat de entomologie speciala
Paul Pasol, Ionela Dobrin, Loredana Frasin
54.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cum sa combatem daunatorii si bolile din gradina. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter