Datinile noastre la nastere si la nunta

Editura Paideia
10,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2002

Recenzie Datinile noastre la nastere si la nunta

...un fel de compendiu al acestor traditii. Cea mai reprezentativa trasatura a acestei carti o
constituie racordarea la fenomenul contemporan autorului, scotand in evidenta bogatia si originalitatea vechilor noastre traditii.

Cartea "Datinile noastre la nastere si la nunta" a fost publicata in categoria Beletristica / Folclor si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Artur Gorovei si a fost publicata de editura Paideia. Se poate cumpara cartea Datinile noastre la nastere si la nunta prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Datinile noastre la nastere si la nunta" este de 10 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Datinile noastre la nastere si la nunta

Produse similare si recomandari

   

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Datinile noastre la nastere si la nunta. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Artur Gorovei

Pe langa "Datinile noastre la nastere si la nunta", autorul Artur Gorovei a publicat si Ouale de pasti - studiu de folclor, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter