Datina ceaiului : Sublima arta orientala a bautului ceaiului

Datina ceaiului : Sublima arta orientala a bautului ceaiului

Editura Pro Editura
18,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Datina ceaiului : Sublima arta orientala a bautului ceaiului

Ceaiul pentru chinezi este ca vinul pentru europeni: o inepuizabila sursa de poezie si inspiratie, cu culorile sale subtil schimbatoare, aroma si gustul. Exista multe feluri de ceai in acord cu gusturile individuale si sociale, fiecare fiind in masura sa invioreze cerul gurii, sa redea buna dispozitie si sa previna si sa vindece afectiuni minore.

Aceasta carte se deosebeste de multe altele prin faptul ca se concentreaza asupra a sase tipuri de ceai, si anume ceaiurile verzi, verzulii, galbene, rosii, albe si negre. Primele patru se numesc asa datorita culorii bauturii rezultate prin oparirea frunzelor plantelor respective, in timp ce ceaiurile albe si-au castigat renumele de la frunzele albicioase. Ceaiurile negre sunt botezate dupa "culoarea" gustului lor - o amareala care treuie incercata pentru a fi crezuta.

Aceasta carte este o celebrare a datinii chinezesti a ceaiului, in care atingerea plina de sensibilitate a varfurilor degetelor celui care prepara ceaiul poate insemna diferenta dintre un ceai de buna calitate si unul obisnuit. Complexitatea procesarii, ca sa nu mai pomenim de traditiile prepararii si servirii ceaiului, s-a transmis din generatie in generatie si continua sa fie la fel de vie si in ziua de azi. Datina chinezeasca a ceaiului este o arta care imbina aprecierea gusturilor, aromelor si proprietatilor curative extraordinare a multor ceaiuri diferite cu respectul pentru ceai si pentru cei care il beau.

Cartea "Datina ceaiului" a fost publicata in categoria Arta culinara / Bauturi si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Maestrul Lam Kam Chuen, Lam Kai Sin, Lam Tin Yu, si a fost publicata de editura Pro Editura. Se poate cumpara cartea Datina ceaiului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Datina ceaiului" este de 18 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2006
ISBN: 973-8951-11-9
Pagini: 141
Format: 17 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Datina ceaiului : Sublima arta orientala a bautului ceaiului

Produse similare si recomandari

Alcooluri
Guillame Apollinaire
30.00 RON
Vin din fructe
Demuth, Schuring, Sennewald
8.00 RON
Whisky in productie casnica
Peter Jager
11.00 RON
Cartea sucurilor si a nectarelor
Natalie Savona
59.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Datina ceaiului : Sublima arta orientala a bautului ceaiului. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Maestrul Lam Kam Chuen

Maestrul Lam Kam Chuen a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Bucatarie Feng Shui, Feng Shui : Ghid practic ilustrat, Feng Shui Personal, Feng Shui personal.

Lam Kai Sin

Deocamdata in afara de "Datina ceaiului : Sublima arta orientala a bautului ceaiului", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Lam Kai Sin.

Lam Tin Yu

Deocamdata in afara de "Datina ceaiului : Sublima arta orientala a bautului ceaiului", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Lam Tin Yu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter