Darul de nunta

Darul de nunta

Editura Alcris
10,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Colectia de Aur. Volumul 202

Recenzie Darul de nunta

Euphemia nu prea il avea la inima pe arogantul doctor Tane van Diedrijk. Cu toate acestea, drumurile lor se intalnesc tot mai des, lucrand in acelasi spital. Poate il judecase gresit; in fond, era normal sa fie foarte precauta cu barbatul care locuia in casa parintilor ei.

Dar cand acesta o roaga sa-l insoteasca in Spania, alaturi de logodnica sa, Euphemia vede negru in fata ochilor. Oare ce vedea doctorul la fiinta aceea artagoasa si anosta? Si mai ales, de ce voia s-o ia de sotie?

Cartea "Darul de nunta" a fost publicata in categoria Beletristica / Roman de dragoste si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Mary Scott si a fost publicata de editura Alcris. Se poate cumpara cartea Darul de nunta prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Darul de nunta" este de 10 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-580-713-9
Pagini: 159
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Darul de nunta

Produse similare si recomandari

Bufonul
James Patterson
34.89 RON
Floare tropicala
Mary Irwin
8.00 RON
Sarutul interzis
Helen Ray
14.00 RON
Dincolo de furtuna
Yannick Wanders
8.00 RON
Relatii complicate
Pat West
9.00 RON
Prizonierii furtunii
S.A. Cook
10.00 RON
Tu esti fericirea mea
Letty Cameron
8.00 RON
Zbor spre libertate vol. II
Gerardine Nery
8.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Darul de nunta. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mary Scott

Mary Scott a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Da, iubito, Secretul chirurgului, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter