Darul iubirii

Darul iubirii

Editura Herald
28,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Scrieri initiatice

Recenzie Darul iubirii

Desi Gibran s-a considerat intotdeauna pictor si nu scriitor, celebritatea si-o datoreaza aproape in intregime cartilor sale. Reconcilierea celor doua inclinatii, literara si artistica, care si l-au revendicat fiecare pentru sine, s-a realizat totusi in opera lui scrisa, caci Gibran a scris ca si cum ar fi pictat. Chiar daca putin numeroase, povestirile lui pline de viata precum si "poemele in proza" au avut o influenta considerabila in epoca. Limbajul sau este simplu si colocvial, dar intotdeauna grav, iar daca inspiratia sa are neindoielnic radacini in traditie, cum bine observau exegetii sai arabi, stilul si "tusa scriiturii" raman puternic marcate de cultura occidentala.

Darul Iubirii reuneste cele mai cunoscute opere ale lui Kahlil Gibran:

PROFETUL -  este cartea care i-a adus lui Gibran o notorietate mondiala. Generatii intregi de cititori o vor considera, impreuna cu Mary Haskell, "cartea cea mai plina de iubire din cate s‑au scris vreodata".

NEBUNUL - este o colectie de parabole publicata prin curajul si viziunea tanarului editor Alfred Knopf din New York - cel care il va sfatui sa‑si schimbe numele din Khalil in Kahlil, pentru o pronuntie corecta in limba engleza.

PORTRET IN PENITA - reda cu ajutorul catorva scrisori din putina corespondenta purtata intre Gibran si Mary Haskell, muza sa, infiriparea unui delicat simtamant de afectiune intre doua persoane apartinand unor culturi diferite.

DESCHIZATORUL DE DRUMURI - este o colectie de cugetari si meditatii asupra destinului omului.

NISIP SI SPUMA - o colectie de parabole si aforisme.

GRADINA PROFETULUI - aparuta postum, este scrisa in prelungirea si ca o incununare a Profetului.

Opera lui este formatoare de constiinta intrucat Gibran ne indeamna neincetat sa redescoperim partea spirituala a vietii; mai presus de toate, el ne aminteste, intr-un mod emotionant, ca omul este dator sa lupte neobosit pentru libertatea si demnitatea sa, ca sufletul se imbolnaveste in lipsa frumusetii si a iubirii.

Cartea "Darul iubirii" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Gibran Kahlil si a fost publicata de editura Herald. Se poate cumpara cartea Darul iubirii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Darul iubirii" este de 28 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-111-234-3
Pagini: 256
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Darul iubirii

Produse similare si recomandari

Calatoria suprema
Robert A Monroe
25.00 RON
Intoarcerea in gradina
Paul Ferrini
10.00 RON
Reintoarcerea la sacru
Carlos Warter
10.00 RON
Sarbatori sezoniere din India
Amita Bhose
9.81 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Darul iubirii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Gibran Kahlil

Gibran Kahlil a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Aripi frante, Iisus fiul omului, Pasi pe cale, Pribeagul : Zeii Pamantului, Furtunile, Pribeagul.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter