Dansul victoriei

Dansul victoriei

Editura RAO
25,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Dansul victoriei

Premiul Planeta 2003

Santiago de Chile, 13 iunie, începutul secolului nostru... Este ziua amnistierii pentru deţinuţii de drept comun. Când tânărul Angel Santiago iese din închisoare, nu ştie că este ameninţat de două condamnări, una la moarte, iar cealaltă la o viaţă plină de intensitate.

Aflat în posesia planului pentru o Mare Lovitură, caută să se împrietenească cu cel mai vestit hoţ în viaţă, maestrul melancolic şi rasat Vergara Grey, pe care încearcă să-l convingă să pună planul în aplicare. Dar, până să ajungă la Vergara Grey, lui Angel îi iese în cale Victoria, sub întruchiparea unei adolescente pasionate de balet, iar iubirea dintre un fost puşcăriaş şi o balerină "va pluti" în aer, impregnând romanul cu o emoţie intensă, greu de cuprins în cuvinte.

Dansul Victoriei face parte din galeria romanelor cu clasă, ale căror personaje, de la protagonişti până la recepţionera de la hotel, poartă o marcă inconfundabilă şi o viaţă proprie. Cel care dă Marea Lovitură cu acest roman despre suspansul prieteniei şi al iubirii, care într-adevăr învinge totul (în pofida scepticilor şi a părinţilor grijulii), este de fapt Antonio Skarmeta.

"- Explică-mi, că nu înţeleg. - Bătrânul fluieră tangouri şi vremurile lui au apus. Dar cred că Nenumitul e ăla care vine cu hotărârea şi entuziasmul - Mă surprinde,..." Continuare...

"Pasajele din centrul capitalei Santiago sunt ca nişte labirinturi. Mici peşteri pline de comercianţi, par nişte faţade care ascund ceva. Acolo, oraşul e al nimănui. Doar un tran/it permanent..." Continuare...

Cartea "Dansul victoriei" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Antonio Skarmeta si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Dansul victoriei prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dansul victoriei" este de 25.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: decembrie 2011
ISBN: 9786066091480
Pagini: 316
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Dansul victoriei

Produse similare si recomandari

Lucas
Kevin Brooks
25.99 RON
Enigma vaduvei
Barbara Delinsky
23.00 RON
Fiul risipitor
Radu Tudoran
13.90 RON
Lectii de amor
Cheryl Holt
29.90 RON
Tradare la Venetia
Steve Berry
59.99 RON
Aripile de dimineata
Dania Vasilescu
10.00 RON
O crima pe Via Appia
Steven Saylor
34.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dansul victoriei. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Antonio Skarmeta

Antonio Skarmeta a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Neruda vazut de Skarmeta, Postasul lui Neruda.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter